Βασιλιάς Φελίπε- βασίλισσα Λετίθια: Η αποφοίτηση της κόρης τους και η non royal εμφάνιση της Leonor

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βασιλιάς Φελίπε- βασίλισσα Λετίθια: Η αποφοίτηση της κόρης τους και η non royal εμφάνιση της Leonor

Η πριγκίπισσα Leonor πήρε πτυχίο και η οικογένειά της ήταν εκεί για να την στηρίξει. Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και τα κομψά looks.

Στην Ουαλία βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας για έναν πολύ ευχάριστο και ξεχωριστό λόγο.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια παρευρέθηκαν στην αποφοίτηση της κόρης τους, πριγκίπισσας Leonor συνοδευόμενοι από την κόρη τους, Ινφάντα Σοφία.

H αποφοίτηση της πριγκίπισσας Leonor

Η νεαρή κοπέλα ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της στο Atlantic College και είναι έτοιμη για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής της ζωής.

https://www.instagram.com/p/Csd0irYvXba

«20 Μαΐου 2023 – Η Πριγκίπισσα των Αστουριών αποφοίτησε από το Διεθνές Πρόγραμμα Διπλώματος Απολυτηρίου του UWC Atlantic College στην Ουαλία. Ο βασιλιάς Φελίπε, η βασίλισσα Λετίθια και η Ινφάντα Σοφία παρευρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησής της. Συγχαρητήρια, πριγκίπισσα Leonor», ανέφερε η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η άγνωστη κόντρα της βασίλισσας Letizia και της Marie Chantal και η συμφιλίωση στην κηδεία του τέως

H non royal λεπτομέρεια στο look της πριγκίπισσας Leonor

Για την αποφοίτηση της κόρης της η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε ένα λευκό κοστούμι και μπεζ lingerie τοπ. Η πριγκίπισσα Leonor έκανε μια απρόσμενη ενδυματολογική επιλογή φορώντας φούξια σύνολο με cut-outs στα μανίκια.

https://www.instagram.com/p/CseHHawMtQr

Τα μέλη της βασιλικής οικογενείας δεν συνηθίζουν να φορούν αποκαλυπτικά ρούχα αλλά ούτε items με κοψίματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το look της πριγκίπισσας Leonor ήταν ιδανικό για την ηλικία της αλλά και για την περίσταση.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Βασιλιάς Φελίπε και Βασίλισσα Λετίθια γιορτάζουν 19 χρόνια γάμου

Την 19η επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε. Ο τότε κληρονόμος του θρόνου, παντρεύτηκε την καταξιωμένη δημοσιογράφο Λετίθια Ορτίζ σε μια λαμπερή τελετή στον καθεδρικό ναό της Μαδρίτης Almudena τον Μάιο του 2004.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο κόρες οι οποίες ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους και τους έφεραν ακόμη πιο κοντά. Οι royal fans της Ισπανίας τρέφουν μεγάλη αδυναμία στην Λετίθια και παρακολουθούν κάθε στυλιστική της επιλογή για να αντλήσουν έμπνευση από τις κομψές της εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CsikKcAr9n1

Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2003 αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη αφού το ζευγάρι είχε γνωριστεί πολύ πρόσφατα σε δείπνο κοινού τους φίλου. Λετίθια και Φελίπε έβγαιναν κρυφά για περίπου έναν χρόνο πριν ανακοινώσουν την απόφασή τους να παντρευτούν το 2004.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, την πριγκίπισσα Leonor τον Οκτώβριο του 2005 και την μικρότερη κόρη τους, Σοφία τον Απρίλιο του 2007. Στέφθηκαν βασιλιάς και βασίλισσα της Ισπανίας το 2014, μετά την παραίτηση από τον θρόνο του βασιλιά Χουάν Κάρλος. Η Λετίθια είχε παντρευτεί το 1998 τον καθηγητή και συγγραφέα Αλόνσο Γκερέρο με τον οποίο χώρισε το 1999.

Πηγή κεντρικής: spanish.royals