Όχι μόνο ο πρίγκιπας Louis: Η αγκαλιά της Charlotte με τον πατέρα της William έγινε viral στο TikTok

Πατούλια Κατερίνα
Όχι μόνο ο πρίγκιπας Louis: Η αγκαλιά της Charlotte με τον πατέρα της William έγινε viral στο TikTok
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Δύο διαφορετικά περιστατικά με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα Charlotte μας έδειξαν τον ευαίσθητο χαρακτήρα της μικρής πριγκίπισσας.

Όχι, δεν ήταν μόνο ο 5χρονος πρίγκιπας Louis ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής γιορτής για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, το περίφημο Trooping the Colour. H πριγκίπισσα Charlotte κατάφερε να μας δείξει τον τρυφερό και ευαίσθητο χαρακτήρα της σε δύο διαφορετικές στιγμές της μεγάλης γιορτής.

Το κορίτσι του μπαμπά, η Charlotte

Ο William, η Kate και τα τρία τους παιδιά συμμετείχαν στον εορτασμό και την παρέλαση προς τιμήν των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου -ναι, θα τα γιορτάζει και αυτός δύο φορές- και εννοείται πως ο 5χρονος Louis τράβηξε με τις γκριμάτσες του και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η παιχνιδιάρικη φωτογραφία του πρίγκιπα William και τα παιδιά που έκλεψαν την παράσταση

Ήταν όμως η πριγκίπισσα Charlotte η έτερη μεγάλη πρωταγωνίστρια, ειδικά τη στιγμή εκείνη πάνω στο μπλακόνι του Παλατιού, όταν τράβηξε με αγάπη τα χέρια του πατέρα της, αποζητώντας την αγκαλιά του.

Ο πρώτος στη διαδοχή του θρόνου William έδειξε την τρυφερότητά του στην μοναχοκόρη του, προσφέροντάς της μια τρυφερή αγκαλιά διαρκείας.

Στη δεύτερη σκηνή στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, ο φακός εντόπισε τη Sophie, δούκισσα του Εδιμβούργου και θεία της Charlotte- είναι η σύζυγος του τέταρτου παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Εδουάρδου- να μαλώνει με αυστηρό ύφος την επτάχρονη και να της φωνάζει να καθίσει κάτω.

Χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, η απογοήτευση της Charlotte ήταν φανερή.

Όσο για το στιγμιότυπο με τον πρίγκιπα Louis που έπιανε τη μύτη του, οι φήμες θέλουν τον μικρό πρίγκιπα να μην μπορεί να αντέξει τη μυρωδιά τόσων αλόγων γύρω του.

Η Γιορτή του Πατέρα για τον πρίγκιπα William

Ο πρίγκιπας William, πατέρας του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, γιόρτασε φέτος την Ημέρα του Πατέρα με βασιλικό στυλ.

https://www.instagram.com/p/Ctn8MqkNqRV/

Ως ευχάριστη έκπληξη, το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ και αποτυπώνει μια αξιαγάπητη στιγμή μεταξύ του πρίγκιπα της Ουαλίας και των τριών παιδιών του. Τα δύο στιγμιότυπα, που τραβήχτηκε στο κτήμα του Ουίνδσορ νωρίτερα φέτος από τη φωτογράφο Millie Pilkington, ακτινοβολεί χαρά και μια άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση.