Η παιχνιδιάρικη φωτογραφία του πρίγκιπα William και τα παιδιά που έκλεψαν την παράσταση

Η παιχνιδιάρικη φωτογραφία του πρίγκιπα William και τα παιδιά που έκλεψαν την παράσταση

Ο πρίγκιπας William έχει νέα φωτογραφία για τη γιορτή του πατέρα και μάλιστα όχι μόνο μία.

Με το Trooping the Colour εχθές και την Γιορτή του Πατέρα σήμερα, έχουμε αρκετό νέο υλικό από τη βασιλική οικογένεια και την οικογένεια του πρίγκιπα William. Και (σίως όχι και τόσο) παραδόξως, πολύ αστείο και παιχνιδιάρικο υλικό.

Η Γιορτή του Πατέρα για τον πρίγκιπα William

Ο πρίγκιπας William, πατέρας του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, γιόρτασε φέτος την Ημέρα του Πατέρα με βασιλικό στυλ. Ως ευχάριστη έκπληξη, το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ και αποτυπώνει μια αξιαγάπητη στιγμή μεταξύ του δούκα του Κέιμπριτζ και των τριών παιδιών του. Τα δύο στιγμιότυπα, που τραβήχτηκε στο κτήμα του Ουίνδσορ νωρίτερα φέτος από τη φωτογράφο Millie Pilkington, ακτινοβολεί χαρά και μια άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση.

Στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Kate Middleton

Προσθέτοντας μια σημαντική πινελιά στη φωτογραφία, η οικογένεια κάθεται σε ένα παγκάκι που είχε δωρίσει στη βασίλισσα Ελισάβετ για τα 90ά γενέθλιά της το 2016, αποτίοντας φόρο τιμής στην εκλιπούσα μονάρχη.

Οι υπεργνώστες των βασιλικών παρατήρησαν ότι η ενδυμασία των παιδιών στο πορτραίτο ταιριάζει με εκείνη του πορτραίτου του πρίγκιπα Louis για τα 5α γενέθλια που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Ο Louis φοράει το ίδιο γοητευτικό μπλε πουλόβερ πάνω από ένα καρό πουκάμισο και φαίνεται ότι ολόκληρη η οικογένεια συντόνισε τα ρούχα της σε αυτή την απολαυστική απόχρωση.

Οι royals αλλάζοντας τα τελευταία χρόνια το επικοινωνιακό τους προφίλ και πλάνο, δείνουν στον κόσμο φωτογραφίες από σημαντικές ημέρες. Δεν είναι η πρώτη χρονιά που έχουμε πάρει μια οικογενειακή φωτογραφία με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά για τη Γιορτή του Πατέρα. Το ίδιο είχε γίνει το 2022 και το 2021, ενώ το 2020, η Kate Middleton είναι αυτή που είχε ανεβάσει εικόνα για τη μέρα της γιορτής, αυτήν τη φορά όμως με τον άντρα της και τον πεθερό της.

Ο λόγος που η Kate και ο William αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ιορδανία

Trooping the Colour: Τα μάτια όλα εκεί που πρέπει

Εκτός από την Γιορτή του Πατέρα σήμερα, εχθές είχαμε "Trooping the Colour", ένα βασιλικό έθιμο που βρήκε την περίφημη οικογένεια να καλπάζει στο κέντρο του Λονδίνου.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του πορτραίτου για την Ημέρα του Πατέρα, ο William, η Kate και τα τρία τους παιδιά συμμετείχαν στον εορτασμό και την παρέλαση προς τιμήν των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου. Ενώ ο πρίγκιπας ΟυίλιαμWilliam ίππευε έφιππος κατά τη διάρκεια της πομπής, η πριγκίπισσα Kate και οι George, Charlotte και Louis επέβαιναν μαζί σε άμαξα.

Ωστόσο, η πραγματική μαγεία συνέβη όταν η οικογένεια στάθηκε ενωμένη στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, περιμένοντας με ανυπομονησία το πέταγμα και ο πρίγκιπας Louis έδωσε για ακόμη μία φορά τις καλύτερες εκφράσεις.