Στα γενέθλια του πρίγκιπα William μάθαμε για την επανένωση της Kate με την Rose Hanbury

Πατούλια Κατερίνα
Στα γενέθλια του πρίγκιπα William μάθαμε για την επανένωση της Kate με την Rose Hanbury

41 κεράκια θα έχει φέτος η τούρτα του πρίγκιπα William και τα νέα της συμφιλίωσης της Kate Middleton με την Rose Hanbury είναι φρέσκα.

H Mεγάλη Βρετανία λέει σήμερα χρόνια πολλά στον πρίγκιπα William, τον πρωτότοκο γιο του βασιλιά Καρόλου και της αείμνηστης Diana, ο οποίος γίνεται 41 ετών.

Tα 41 γενέθλια του William

Ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στο Instagram, έστειλε τις ευχές του στον William με μια ξεχωριστή φωτογραφία του πρώτου στη διαδοχή του θρόνου μαζί με τον Κάρολο, η οποία όπως μάθαμε από τον ίδιο τον φωτογράφο που την τράβηξε είναι μια πόζα από την πρόβα που έγινε για την ορκωμοσία του Κάρολου λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη στέψη της 6 Μαΐου 2023.

https://www.instagram.com/p/CtvkOxIMFN2/

Ο φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας είναι αγαπημένος του William και της Kate και δημοσίευσε και ο ίδιος ένα στόρι ευχών για τον πρίγκιπα με μια ασπρόμαυρη πόζα από το Earth Prize.

chrisjacksongetty_3129944747699324449.jpg

Τα γενέθλια του πρίγκιπα έρχονται τη στιγμή που το Marie Claire Βρετανίας υποστηρίζει πως η Kate Middleton έχει συμφιλιωθεί με την φημολογούμενη ως πέτρα του σκανδάλου στον γάμο με τον William, Rose Hanbury.

chrisjacksongetty_3129923639646282991.jpg

Kate και Rose και πάλι φίλες

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, η Kate ξεπέρασε την κρίση που είχε προκαλέσει στη φιλία της με την Rose όλη αυτή η μιντιακή παραφιλολογία.

«Στη διάρκεια της στέψης οι δύο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για πρώτη φορά και να κάνουν ανακωχή. Πλέον, έχει ξεπεραστεί και η αμηχανία ανάμεσά τους αλλά και στον κοινωνικό τους κύκλο. Και οι δύο πλευρές τα χρόνια αυτά σκέφτηκαν να κινηθούν νομικά αλλά εφόσον κανένα από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν δεν είχε πειστήρια, αποφάσισαν να τα αγνοήσουν», τόνισε ο Richard Kay της Daily Mail.

Ο royal συγγραφέας, Tom Quinn έχει αναφέρει πάντως πως ο γάμος του William με την Kate δεν είναι χωρίς καυγάδες και εντάσεις, αλλά πάντα επικρατεί η λογική. William και Kate ετοιμάζουν βαλίτσες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα παιδιά σε τροπικό προορισμό.

Η Kate Middleton πιο κουρασμένη από ποτέ: Οι ρυτίδες και η κόντρα για την ερωμένη του William