Η χαρά της Kate Middleton δεν κρύβεται και ο ειδικός ανέλυσε τη γλώσσα σώματος

Πατούλια Κατερίνα
Η χαρά της Kate Middleton δεν κρύβεται και ο ειδικός ανέλυσε τη γλώσσα σώματος

H νέα Kate είναι εδώ και θα σου θυμίσει την Diana.

Τελευταία, ειδικά μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, η πριγκίπισσα Catherine άκα Kate Middleton έχει αναλάβει όλο και περισσότερα καθήκοντα. Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού ΟΚ! Βρετανίας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει πραγματικά συγκεντρώσει πάνω της, περισσότερα καθήκοντα από ποτέ και είναι ένα μέλος άκρος σημαντικό για τη βασιλική οικογένεια.

H νέα Kate είναι εδώ

«Παίρνει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις, νιώθει πως είναι πιο σημαντικό από ποτέ να στηρίξει τη μοναρχία και δεν θα χαλαρώσει ούτε το καλοκαίρι», τόνισε η πηγή.

Μετά την παραίτηση της Meghan και του Harry από την οικογένεια και τα καθήκοντά τους, ήταν ο William με την Kate εκείνοι που ξελάσπωσαν τους royals αναλαμβάνοντας παραπάνω ευθύνες.

Μετά και τον θάνατο της Ελισάβετ και τη στέψη του Καρόλου, η Kate ένιωσε την ανάγκη να βγει μπροστά ως μελλοντική βασίλισσα και να έρθει σε επαφή με τον κόσμο, κάτι που έχουμε δει να κάνει σε όλες τις τελευταίες επισκέψεις της σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ακόμα και στο Wimbledon.

Kate, η νέα Diana

H Κate έχει εξελιχθεί πια σε influencer του παλατιού και ο Κάρολος είναι πολύ χαρούμενος που η νύφη του έχει αναλάβει με τόση χαρά τον ρόλο αυτό. Πάντως και ο ειδικός της γλώσσας σώματος, Darren Stanton, τόνισε πως η Middleton στα 41 της πια και με τον νέο της τίτλο έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

«Η Kate είναι πάντα ανοιχτή με πολλές χειρονομίες αλλά πλέον όταν περπατάει βλέπουμε στην κορμοστασιά της, στο πώς τοποθετεί τους ώμους της, πόσο χαρούμενη και σίγουρη για τον εαυτό της είναι. Η Kate είναι πλέον ανεξάρτητη και έχει την ίδια σιγουριά και μαζί και χωρίς τον William, έχει αυτή τη δύναμη που μας θυμίζει την Diana».

Η Kate και το φλερτ με τον Roger

Ο πρωταθλητής του τένις Roger Federer από την περσινή χρονιά είχε ανακοινώσει ότι κλείνει το κεφάλαιο της σπουδαίας του διαδρομής στο τένις. Για αυτό τον λόγο και στο ξεκίνημα του φετινού τουρνουά στο Wimbleton το οποίο ο ίδιος έχει κερδίσει 8 φορές, διοργανώθηκε ένα μικρό event προς τιμήν του.

Πριν καθίσει στη θέση του φίλησε τη σύζυγό του και επίσης πρώην πρωταθλήτρια του τένις Miroslava Vavrinec με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά. Αλλά στη συνέχεια ασπάστηκε πολύ θερμά την πριγκίπισσα Kate η οποία κάθισε δίπλα του και σε μία κίνηση αβρότητας και εκτός πρωτοκόλλου την έπιασε από τη μέση.

Η Kate με τον Roger έχουν μία πολύχρονη φιλία και μάλιστα πρόσφατα έπαιξαν και μαζί τένις. Παλαιότερα ο πρωταθλητής είχε κάνει μαθήματα και στον πρωτότοκο γιο της George. Αλλά δικαιολογεί αυτή η σχέση την διαχυτικότητα;

Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Kate με τον Federer έγιναν viral στο Twitter όπως και η σύζυγός του