Πώς η φωτογραφία του πρίγκιπα George για τα 10α γενέθλιά του έσπασε την παράδοση

Πατούλια Κατερίνα
Πώς η φωτογραφία του πρίγκιπα George για τα 10α γενέθλιά του έσπασε την παράδοση

Τα 10α γενέθλια του πρίγκιπα George γιορτάστηκαν όπως πάντα με τη σπιτική τούρτα από τα χεράκια της Kate Middleton.

Στις 22 Ιουλίου 2023, ο πρίγκιπας George, ο πρωτότοκος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έγινε 10 ετών και εννοείται πως το επίσημο πορτρέτο του δεύτερου στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου δεν άργησε να έρθει.

Τα ξεχωριστά 10α γενέθλια του George

Στη φωτογραφία για τα γενέθλιά του, ο πρίγκιπας ποζάρει χαμογελαστός με πουκάμισο και παντελόνι αλλά η μεγάλη διαφορά της φετινής χρονιάς κι αυτή που σπάει την παράδοση είναι πως το πορτρέτο αυτό για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια δεν έχει τραβήξει η Kate αλλά ο φωτογράφος Millie Pilkington.

Η Kate συνήθιζε να τραβάει τις φωτογραφίες για τα γενέθλια των παιδιών της και ήταν εκείνη που έσπασε πρώτη το πρωτόκολλο πριν δέκα χρόνια. Στη φετινή φωτογραφία πάντως, φαίνεται η ομοιότητα που έχει ο George με τον πατέρα του στην ίδια ηλικία. Πάντως, υπήρξε μια παράδοση που δεν έσπασε φέτος και αφορά την τούρτα από τα χέρια της Middleton.

https://www.instagram.com/p/Cu_YRB0NAFS/

Η μαμά Κέιτ θέλει πάντα να μένει ξύπνια ως αργά και να φτιάχνει τις τούρτες για τα γενέθλια της οικογένειας, παράδοση την οποία αποκάλυψε το 2019, σε εκείνο το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του A Berry Royal Christmas με την Mary Berry:

«Λατρεύω να φτιάχνω τούρτες γενεθλίων. Είναι μια παράδοση για μένα να μένω ως αργά με αδιανόητη ποσότητα τούρτας και ζαχαρόπαστας και να φτιάχνω ως αργά τις τούρτες των παιδιών, το αγαπώ».

Τι άλλο κάνει η οικογένεια της Kate και του William όταν έχουν πάρτι τα παιδιά;

Σύμφωνα με την royal expert Katie Nicholl, ο William πάντα ετοιμάζει μεγάλα πάρτι τα οποία μένουν έξω από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτή τη χρονιά μαζί με τον George γιόρτασαν στενά μέλη της οικογένειας, στενοί φίλοι, φίλοι του George και από το παλιό του σχολείο και από το νέο και το πάρτι είχε και πάρτι και ό,τι ζήτησε ο George.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το που έλαβε χώρα το πάρτι με το κάστρο του Windsor και το Norfolk να είναι τα δύο πιο πιθανά και καλά προστατευμένα μέρη από τους παπαράτσι.