Λευκό κοστούμι: H βασίλισσα Letizia παραδίδει μαθήματα στυλ με το πιο διαχρονικό βραδινό look

Ναταλία Κατσακιώρη
Λευκό κοστούμι: H βασίλισσα Letizia παραδίδει μαθήματα στυλ με το πιο διαχρονικό βραδινό look

Σε total white διάθεση η Letizia επενδύει και πάλι στο αγαπημένο της brand.

Οι royals έχουν συνεχίζουν τα καλοκαιρινά τους καθήκοντα, πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους στα θερινά ανάκτορα ή τις κρουαζιέρες τους στα νησιά, οπότε και ο φακός συνεχίζει να τους ακολουθεί πιστά σε κάθε τους κίνηση. Ανάμεσά τους και η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe, που βρέθηκαν στην ετήσια συνάντησά τους με τα μέλη του συμβουλίου του ιδρύματος της πριγκίπισσας της Αστούριας, κάνοντας τις απαραίτητες συζητήσεις. Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας έκανε ένα προσεγμένο look, δείχνοντας πλέον την ξεκάθαρη ψήφο επιστοσύνης της στην Carolina Herrera.

Συνήθως η βασίλισσα Letizia προτιμά να φοράει ρούχα από Ισπανούς designers ή από ισπανικά brands γενικότερα, στηρίζοντας την εγχώρια μόδα της χώρας της. Και πολύ καλά κάνει φυσικά. Αλλά το τελευταίο διάστημα τη βλέπουμε να επιλέγει ξανά και ξανά outfits από τις συλλογές της Carolina Herrera, ακόμη και για πολύ επίσημες εμφανίσεις της, όπως το ροζ σύνολο με τον οποίο την είδαμε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, που ομολογουμένως έκλεψε τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CtzJFzvO5qF/

Αυτή τη φορά την είδαμε και πάλι με ένα λευκό κοστούμι του γνωστού οίκου, με wide leg, ψηλόμεσο παντελόνι και tailored σακάκι με στενούς ώμους και στενή μέση. ΑΠό μέσα φόρεσε ένα απλό, satin ψαμι τοπ με δαντέλα στο τελείωμα, ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι γόβες σε διακριτικό nude. Ίσως εδώ να θέλαμε να δούμε ένα έντονο χρώμα, που να ανατρέψει λίγο την όλη εικόνα, ωστόσο το outfit ήταν και έτσι εξίσου κομψό.

Δούκισσα Νομικού: Το casual chic σύνολο με λευκό σορτς και μοκασίνια

Το απλικέ floral φόρεμα που εντυπωσίασε.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, η βασίλισσα Letizia συνάντησε τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας στην Ισπανία, όπου εμφανίστηκε με ένα φόρεμα του σχεδιαστή Diego Estrada σε ένα πολύ ιδιαίτερο floral από απλικέ δαντέλα, που έκανε την επιφάνεια του φορέματος να μοιάζει με πίνακα. Από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι sling backs από την Carolina Herrera σε μια απόχρωση του magenta και κράτησε ένα nude φάκελο.

Spain Jordan

Η βασίλισσα Letizia και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. (Pierre-Philippe Marcou, Pool Photo via AP)

Οι φωτογραφίες με τις δύο κυρίες: