Ο νέος στρατιωτικός τίτλος της Kate Middleton έχει συναισθηματική αξία λόγω του παππού της

Ο νέος στρατιωτικός τίτλος της Kate Middleton έχει συναισθηματική αξία λόγω του παππού της

H Kate Middleton εμπλουτίζει για ακόμη μια φορά το βιογραφικό της με νέο, άκρως σημαντικό τίτλο.

Πριν λίγα 24ωρα ο βασιλιάς Κάρολος και τα Ανάκτορα του Buckingham ανακοίνωσαν νέους στρατιωτικούς ρόλους για εννέα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανάμεσά τους η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton.

Η βασιλική σύζυγος Camilla, ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας Edward, η πριγκίπισσα Anne, ο πρίγκιπας Richard και η δούκισσα του Gloucester έχουν επίσης λάβει νέους βασιλικούς τίτλους.

«Μετά την ενθρόνιση της Αυτού Μεγαλειότητας, ο Βασιλιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει περαιτέρω στρατιωτικούς διορισμούς για εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Οι νέοι διορισμοί θα συνεχίσουν να αντικατοπτρίζουν τη στενή σχέση μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και της Βασιλικής Οικογένειας κατά τη βασιλεία της Αυτού Μεγαλειότητας», ανέφερε το Παλάτι στην ανακοίνωσή του.

https://www.instagram.com/p/CvzApZys0lu/

Ο νέος ρόλος της Kate Middleton στην RAF και η σύνδεση με τον παππού της

Η Kate Middleton θα οριστεί αρχιπλοίαρχος του στόλου, αρχισυνταγματάρχης της πρώτης φρουράς Dragoon της βασίλισσας και βασιλικός επίτιμος πλωτάρχης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας Coningsby.

https://www.instagram.com/reel/Cr6Pd0avayu/

Ο νέος ρόλος της Kate στην αεροπορία έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη, καθώς ένας από τους παππούδες της υπηρέτησε στη Βασιλική Αεροπορία και φέρεται να συνεργάστηκε στενά με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

https://www.instagram.com/p/CusFlQQtf36/

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του Hello!, ο σμηναγός Peter Middleton πέταξε ως συγκυβερνήτης με τον πρίγκιπα Φίλιππο κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής περιοδείας στη Νότια Αμερική το 1962.

Ο νέος τίτλος της Kate Middleton στη RAF επισφραγίζει τον ισχυρό δεσμό του ζευγαριού με την υπηρεσία. Ο πρίγκιπας William πετούσε ως πιλότος έρευνας και διάσωσης από το 2010 και είχε διατελέσει επίτιμος διοικητής της RAF Coningsby. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι επίτιμη διοικητής της Αεροπορίας των Αεροπόρων Δοκίμων.

H βασιλική οικογένεια έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλές αλλαγές και συγκινήσεις τον περασμένο χρόνο, ειδικά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο William και ο Κάρολος απέκτησαν νέους τίτλους με τον Κάρολο να στέφεται βασιλιάς και τον William να γίνεται Πρίγκιπας της Ουαλίας. Ο William είναι πλέον υπεύθυνος για την επίβλεψη της τεράστιας περιουσίας του Δουκάτου της Κορνουάλης την οποία διηύθυνε ο Κάρολος για περισσότερα από 50 χρόνια.

Πηγή κεντρικής: theroyalfamily