Στο πρόσωπο της Kate Middleton οι fans βλέπουν την πριγκίπισσα Diana και της χάρισαν νέα προσφώνηση

Στο πρόσωπο της Kate Middleton οι fans βλέπουν την πριγκίπισσα Diana και της χάρισαν νέα προσφώνηση

Οι υποστηρικτές της Kate Middleton στα social media της χάρισαν το πιο γλυκό παρατσούκλι το οποίο χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν για την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana.

Η Kate Middleton συμπληρώνει φέτος δώδεκα χρόνια ως μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα William. H Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει γίνει ηγετική φωνή σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών καθώς και την φροντίδα της ψυχικής τους υγείας.

Η Kate ίδρυσε το The Royal Foundation Centre for Early Childhood τον περασμένο Ιούνιο και δημιούργησε την επιτυχημένη έρευνα «Big 5» που μας βοήθησε να μάθουμε για τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής ενός παιδιού. Πιο πρόσφατα, η Middleton δημοσιοποίησε την καμπάνια Shaping Us, η οποία έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία που έχει η πρώιμη παιδική μας ηλικία στη διαμόρφωση του χαρακτήρα που έχουμε ως ενήλικες.

Η νέα προσφώνηση της Kate έχει άρωμα Diana

Ως αποτέλεσμα της δουλειάς της και του πάθους της για την ευημερία των παιδιών, η Kate Middleton έχει κερδίσει ένα νέο παρατσούκλι που δόθηκε πριν αρκετά χρόνια στην αείμνηστη Diana.

Με τον ίδιο τρόπο που η Νταϊάνα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ονομάστηκε για πρώτη φορά «Η Πριγκίπισσα του Λαού» το 1992, η Κate ονομάστηκε «Η Πριγκίπισσα των Παιδιών» από τους royal fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί είναι η Πριγκίπισσα των Παιδιών. Της αρέσει να δουλεύει με παιδιά και να εργάζεται για αυτά. Η Catherine είναι υπέροχη και είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω τα πράγματα που θα κάνει στο μέλλον».

Όταν η Πριγκίπισσα της Ουαλίας λάνσαρε το Shaping Us, περιέγραψε την πρωτοβουλία ως «έργο ζωής» και είπε ότι «είναι πιο σημαντικό από ποτέ» να υποστηρίζει την ανάπτυξη των μικρών παιδιών.

«Ο τρόπος που εξελισσόμαστε, μέσα από τις εμπειρίες, τις σχέσεις και το περιβάλλον μας κατά την πρώιμη παιδική μας ηλικία, διαμορφώνει θεμελιωδώς όλη μας τη ζωή. Επηρεάζει τα πάντα, από την ικανότητά μας να δημιουργούμε σχέσεις και να ευδοκιμούμε στην εργασία, μέχρι την ψυχική και σωματική μας ευεξία ως ενήλικες και τον τρόπο με τον οποίο αναλαμβάνουμε τα δικά μας παιδιά», τόνισε η Kate Middleton.

Ο νέος στρατιωτικός τίτλος της Kate Middleton έχει συναισθηματική αξία λόγω του παππού της

Το ΑΙ μας έδειξε πώς θα ήταν η Charlotte και ο George ως ενήλικες

Θύματα του AI (Artificial Intelligence) έπεσαν» ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton, αφού τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες των παιδιών τους οι οποίες με την κατάλληλη επεξεργασία μας έδειξαν πώς θα ήταν ως ενήλικες.

https://www.instagram.com/p/Cv2fOEVoti9/

Η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George μαγνητίζουν τα φωτογραφικά φλας σε κάθε δημόσια εμφάνιση με τους γονείς τους και κάνουν τους πάντες να μιλούν για εκείνους. Η σελίδα «Catherine Princess of Wales» στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες όπου Charlotte και George έχουν γίνει πλέον ενήλικες με τη βοήθεια του AI.

https://www.instagram.com/p/Cvzsl15Ihbm/

Πηγή κεντρικής: apimages.com