H Kate Middleton τηλεφωνεί «κρυφά» στον Harry για να φτιάξει τη σχέση του με τον πρίγκιπα William

H Kate Middleton τηλεφωνεί «κρυφά» στον Harry για να φτιάξει τη σχέση του με τον πρίγκιπα William

H Kate Middleton κάνει παρασκηνιακές προσπάθειες να ενώσει ξανά τα δύο αδέρφια μετά την οριστική ρήξη στις σχέσεις Ηarry και Meghan με το παλάτι.

Μετά την εγκατάσταση του Harry και της Meghan Markle στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020, οι ήδη τεταμένες σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας χειροτέρεψαν και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στη σχέση Harry- William.

Υπάρχει ωστόσο ένα μέλος το οποίο όπως φαίνεται πασχίζει να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο λόγος για την Kate Middleton, η οποία φέρεται να κάνει μεγάλες προσπάθειες να ενώσει την βασιλική οικογένεια.

Η Κate Middleton τηλεφωνεί κρυφά στον Harry

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε ανοιχτά για τις σχέσεις του με το παλάτι στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Meghan and Harry» αλλά και την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Spare», προκαλώντας μπαράζ αντιδράσεων.

Η παρουσία του Harry στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου τον περασμένο Μάιο φάνηκε σε πολλούς μια ευκαιρία για να αναθερμανθούν οι σχέσεις τους όμως τα σενάρια απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/CwCtuJctopy/

Πώς η φωτογραφία του πρίγκιπα George για τα 10α γενέθλιά του έσπασε την παράδοση

Τα ξένα μέσα αναφέρουν πως ο πρίγκιπας William έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον μικρότερο αδελφό του ή τουλάχιστον δεν είναι έτοιμος ακόμη. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να έχει άλλη γνώμη και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να συμφιλιώσει τα αδέρφια. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα η Kate Middleton τηλεφωνεί στο Harry αργά το βράδυ, ως ένδειξη καλοσύνης, ευγένειας και συμφιλίωσης.

«H Kate επικοινωνεί με τον Harry προσπαθώντας να του φτιάξει το κέφι και να τον πείσει να μην ανησυχεί υπερβολικά για τις προσωρινές αναποδιές. Η σχέση τους παρέμεινε ακέραια, και το ότι εκείνη εξακολουθεί να τον στηρίζει, ειδικά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, σημαίνει πολλά για εκείνον. Η Κate λυπάται πολύ για εκείνον. Της είναι πολύ δύσκολο να τον βλέπει να τα περνάει όλα αυτά, και την αγγίζει συναισθηματικά», τονίζει η πηγή.

Πηγή κεντρικής: apimages.com