Το ζεύγος Obama στην Αθήνα: Η κίνηση του Barack στη Michelle με φόντο την Ακρόπολη που συζητήθηκε

Το ζεύγος Obama στην Αθήνα: Η κίνηση του Barack στη Michelle με φόντο την Ακρόπολη που συζητήθηκε

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και γιατί το ζευγάρι έγινε παγκοσμίως viral.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα ο Βarack και η Michelle Obama. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα παρευρεθεί σήμερα το απόγευμα στο συνέδριο για την Ψυχική Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, γνωστό ως «SNF Nostos Conference», που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παρών στη συζήτηση θα είναι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο πρώην πλανητάρχης επισκέπτεται το Κέντρο Πολιτισμού, μετά την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα το 2016, όπου είχε δώσει μια εμβληματική ομιλία για τα ιδεώδη της Δημοκρατίας στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

H επίσκεψη στην Ακρόπολη και η viral φωτογραφία

Το ζεύγος Obama επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το μουσείο Ακρόπολης, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε συγκεκριμένα εκθέματα. Μαζί τους ήταν και οι κόρες τους, η 24χρονη Malia και η 22χρονη Sasha.

Ο Barack Obama επέδειξε την τρυφερότητά του απέναντι στη σύζυγό του, χαϊδεύοντάς την στα οπίσθια.

Οι φωτογραφίες ήρθαν λίγο αργότερα στο φως της δημοσιότητας και σχολιάστηκαν στα social media με τους χρήστες να αναφέρουν πόσο ερωτευμένο παραμένει το ζευγάρι.

H συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πριν λίγες ώρες ο Barack Obama συνάντησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τη συνομιλία τους να διαρκεί 30 λεπτά. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη συνάντησή τους «πραγματική ευχαρίστηση».

https://www.instagram.com/p/CtyZv-yorKY/

«Οι κοινές μας αξίες, οι οποίες βρίσκουν ίσως μεγαλύτερη απήχηση εδώ, στη γενέτειρα της δημοκρατίας, ήταν το κοινό νήμα της συζήτησής μας για τις πολύ πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και η νεολαία μας. Ανυπομονώ να τον καλωσορίσω ξανά σύντομα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Viola Davis απογοήτευσε το κοινό ως Michelle Obama σε νέα τηλεοπτική σειρά

Χθες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνάντησε 100 απόφοιτους του προγράμματος «Obama Foundation Leaders» σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας όπου ανέφερε:

«Σκεπτόμενοι την πιο βαθιά επίδραση που είχε η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή, δυτική και παγκόσμια Ιστορία, αυτή είναι αξιοσημείωτη, εν μέρει επειδή βρισκόταν στο σταυροδρόμι της Ανατολής, της Δύσης, του Βορρά και του Νότου, υπήρχε εμπόριο, ναυτιλία και ανταλλαγή ιδεών, όπως αυτή που γίνεται μεταξύ των αποφοίτων εδώ».

Oι διακοπές των Obama στην Αντίπαρο

Το ζεύγος Obama φιλοξενήθηκε στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού και της συζύγου του και απόλαυσαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη χώρα μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αγαπημένη παρέα πραγματοποίησε εξορμήσεις με σκάφος και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Σίφνος, αλλάζοντας συνεχώς πρόγραμμα για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους παπαράτσι.

Μετά την περιήγησή τους στα καταγάλανα νερά οι τέσσερις φίλοι απόλαυσαν εκλεπτυσμένες γεύσεις από τα χέρια του διάσημου private chef, Luca Furini που εργάζεται στην Αντίπαρο και είχε το προνόμιο να μαγειρέψει για τον πρώην πλανητάρχη και την παρέα του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com