Ο William και όχι ο Harry κληρονόμησε από τη Diana κάτι πιο σημαντικό από χρήματα και ακίνητα

Κατερίνα Μπούσιου
Ο William και όχι ο Harry κληρονόμησε από τη Diana κάτι πιο σημαντικό από χρήματα και ακίνητα

Τα 6 δωμάτια με προσωπικά αντικείμενα. Ο William έχει έναν «ιδιαίτερο» θησαυρό - κληρονομιά από τη μητέρα του. 

Φέτος συμπληρώθηκαν 26 χρόνια από το δυστύχημα στο Παρίσι που στέρησε τη ζωή στην πριγκίπισσα του λαού Diana, αλλά ακόμη συνεχίζουμε να μαθαίνουμε άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της, αλλά και όσα αφορούν στα παιδιά της. Μόλις για παράδειγμα αποκαλύφθηκε, το κάτι μοναδικό που κληρονόμησε ο γιος της William.

https://www.instagram.com/p/CwJeC2rMebP/

6 δωμάτια γεμάτα από τα ρούχα της πέρασαν στην κατοχή του William

Είναι γνωστό πως η Diana είχε μεριμνήσει μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο, να ετοιμάσει τη διαθήκη της. Ίσως κάτι να προαισθανόταν, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η ρήξη με το παλάτι, την έκανε να λάβει αυτή την απόφαση για παν ενδεχόμενο. Κυρίως για να διασφαλίσει τα παιδιά της, τον William και τον Harry.

https://www.instagram.com/p/CwM3_xyoq9p/

Εκτός από χρήματα σε καταπίστευμα και ακίνητη περιουσία της δικής της οικογένειας των Spencer, τα παιδιά της κληρονόμησαν και προσωπικά της αντικείμενα. Δεν είναι μόνο συναισθηματικής αξίας αλλά και πολύτιμα. Για παράδειγμα η τιάρα των Spencer η οποία έχει φορεθεί από την Kate, όπως και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, με το μπλε σπάνιο ρουμπίνι ή τα σκουλαρίκια της.

Ο Mohamed Al Fayed έφυγε από τη ζωή αλλά όσα έλεγε για το Παλάτι και τον θάνατο της Diana μένουν

https://www.instagram.com/p/Cr6NGpSLDXz/

Σπάνια κομμάτια τα οποία είχαν δημιουργηθεί μόνο για εκείνη.

Η Karen Spencer όμως, σύζυγος του Charles και αδελφού της Diana μόλις αποκάλυψε και τι άλλο σημαντικό έχει κληρονομήσει ο William στα 30 του χρόνια.

Σε μία ερώτηση ενός followers της για το αν τα ρούχα υψηλής ραπτικής της Diana βρίσκονται στο κάστρο της οικογένειας, εκεί που βρίσκεται και ο τάφος της, εκείνη απάντησε πως όλα αυτά έχουν κληρονομηθεί από τον William, 6 δωμάτια με ρούχα όπως ανέφερε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα και με τη βρετανική έκδοση του Hello, σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι δημιουργίες μεγάλων οίκων που φορέθηκαν από την Diana και έγραψαν ιστορία, καθώς και το νυφικό της.

Μερικά μόνο από αυτά τα ενδύματα έχουν εκτεθεί, όπως το κλασσικό μαύρο φόρεμα που φόρεσε στο ταξίδι της στις ΗΠΑ και χόρεψε μαζί με τον Τραβόλτα, αλλά τα περισσότερα δεν έχουν διατεθεί για κάποια εκδήλωση ή φιλανθρωπικό σκοπό.

Μία τέτοια έκθεση σε ένα μουσείο ή άλλο χώρο θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο της μόδας και όχι μόνο.