Άλλο ένα μωρό στην οικογένεια Middleton: Ο James, ο αδερφός της Kate, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Άλλο ένα μωρό στην οικογένεια Middleton: Ο James, ο αδερφός της Kate, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Έναν χρόνο περίπου μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού της Pippa, η Kate Middleton έγινε και πάλι θεία, αυτή τη φορά από τον αδερφό της.

Τον Ιούλιο του 2022 η Pippa Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το έκτο κατά σειρά εγγόνι για την Carol και τον Michael Middleton.

Σήμερα, όμως, 26 Οκτωβρίου σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην MailOnline ο James Middleton, ο μικρότερος αδερφός της Kate και της Pippa, και η σύζυγός του, Alizee Thevenet, έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 με τον James να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς του φίλους με ένα post, κάτι που έκανε και για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, ήταν δύσκολο το ξεκίνημα της χρονιάς όταν χάσαμε την Ella, όμως στο τέλος αυτής της χρονιάς θα έχουμε μια πολύτιμη προσθήκη στην οικογένειά μας που μεγαλώνει», τόνισε ο James Middleton για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από την MailOnline να κάνει βόλτα στο Notting Hill του Λονδίνου, με τον μπαμπά James να «σπρώχνει» το ναυτικό καροτσάκι με το νεογέννητο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καρότσι ήταν πανομοιότυπο με αυτό που είχε η Kate Middleton, όταν ο γιος της Πρίγκιπας George ήταν μωρό. Ο James, όποως λέγεται επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο σακάκι, με μπλε πουκάμισο και τζιν, ενώ η νέα μαμά Alizee επέλεξε ένα τζιν σύνολο με καφέ παλτό και γούνινο γιλέκο.

Η 2η επέτειος του γάμου τους

To παιδί του James και της Alizee ήρθε λίγο μετά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, για την οποία εκείνος είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media του γράφοντας: «Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Δύο χρόνια παντρεμένοι και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ερωτευμένη μαζί σου και ακόμα, τα καλύτερα έρχονται...».

Ο James με την γαλλικής καταγωγής οικονομική αναλύτρια παντρεύτηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Bormes-les-Mimosas της Γαλλίας. Η νύφη φορούσε το νυφικό της πεθεράς της, Carol Middleton και στην τελετή είχαν δώσει το παρών τόσο η Pippa, όσο και η Kate με τα παιδιά τους.

Αφορμή για την γνωριμία τους ήταν, όπως είχε αναφέρει ο αδερφός της Kate Middleton, η σκυλίτσα του η Ella, η οποία βρέθηκε τυχαία στα πόδια της Alizée στο South Kensington Club το 2018. Όπως είχε πει ο ίδιος η - αργότερα - σύζυγός του δεν είχε καταλάβει ότι ήταν ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας και νόμιζε ότι ήταν ο σερβιτόρος που την πλησίασε.

«Οι δυο μας (η Ella και εγώ) ήμασταν στο South Kensington Club στο Chelsea. Η Ella ήταν ξαπλωμένη στα πόδια μου κάτω από το τραπέζι. Συνειδητοποιώντας ότι μπορεί να θέλει λίγο νερό, την εμπιστεύτηκα για να πάει στο μπολ με το νερό στην άλλη άκρη της βεράντας. Αλλά η Alizee νόμιζε ότι ήμουν ο σερβιτόρος και της παρήγγειλε να πιει ενώ συνέχιζε να την χαϊδεύει, η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν ανάσκελα και τράβηξε την προσοχή της. Δεν το ήξερα, αλλά μόλις είχα γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό μου, όλα χάρη στην Ella. Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στην Ella, δεν θα την έφερνα στο South Kensington Club και δεν θα μπορούσε να πει γεια στη γυναίκα που έγινε η αρραβωνιαστικιά μου» ανέφερε στην Telegraph ο James.

Ο James Middleton, η κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate Middleton

https://www.instagram.com/p/B3R1d7EAzsM/

Το ζευγάρι πάντως, κατοικεί στην ύπαιθρο του Berkshire, κοντά στο σπίτι της παιδικής ηλικίας του James, το Bucklebury Manor.