Η Kate Middleton με διπλό χτύπημα και τα σενάρια για τα Χριστούγεννα της Meghan οργιάζουν

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton με διπλό χτύπημα και τα σενάρια για τα Χριστούγεννα της Meghan οργιάζουν

Η Kate στην πιο εξωστρεφή φάση της καριέρας και της ζωής της αναλαμβάνει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην βασιλική οικογένεια.

Έχοντας ήδη για το 2023, τον τίτλο της πιο καλοσυνάτης προσωπικότητας, ανάμεςσα σε μια μεγάλη λίστα διασημοτήτων, η Kate Middleton έχει βγει μπροστά και εκπροσωπεί το Παλάτι όσο πιο καλά μπορεί.

Η εξωστρεφής και καλοσυνάτη Kate

Δεδομένου του momentum στο οποίο η Καμίλα και ο Κάρολος διατηρούν ένα πιο χαμηλό προφίλ λόγω Crown και των γεγονότων που αφορούν στον θάνατο της Diana, η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε ρόλο ηγετικό με διπλό χτύπημα.

Αρχικά, η Kate πήρε έναν ξεχωριστό ρόλο στον μαραθώνιο που γίνεται κάθε χρόνο και στον οποίο στηρίζονται παιδιά που το έχουν ανάγκη.

«Η βραδιά αυτή έχει να κάνει με το να βοηθήσουμε, να υποστηρίξουμε, να υπερασπιστούμε και να ενδυναμώσουμε όλα τα παιδιά ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα, κάτι που είναι κρίσιμο για τη μελλοντική υγεία και ευτυχία τους.

Οι σχέσεις, το περιβάλλον και οι εμπειρίες μας κατά τα πρώτα χρόνια θέτουν τα θεμέλια που διαμορφώνουν την υπόλοιπη ζωή μας. Δυστυχώς, γνωρίζουμε ότι για πάρα πολλούς ανθρώπους, οι αγχωτικές και τραυματικές καταστάσεις στην πρώιμη παιδική ηλικία μπορούν να προκαλέσουν βλάβη και μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια να ξεπεραστούν», είπε η Kate μιλώντας ευθέως στην κάμερα και ολοκλήρωσε τονίζοντας:

«Είναι ζωτικής σημασίας, επομένως, να γαλουχήσουμε κάθε παιδική ηλικία και γι' αυτό τα είδη των προγραμμάτων που υποστηρίζονται από τον οργανισμό Children in need είναι τόσο σημαντικά. Βοηθούν τα νεότερα, τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας να αισθάνονται ασφάλεια σε αυτά τα σημαντικά χρόνια, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν την παιδική τους ηλικία και να μεγαλώνουν για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να ευδοκιμήσουν στη μετέπειτα ζωή τους».

Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία της Middleton η οποία «ξαναχτύπησε» με την αναγγελία και φέτος, της χριστουγεννιάτικης γιορτής που ετοιμάζει και η οποία θα επιστρέψει στο Αββαείο του Westminster στις 8 Δεκεμβρίου.

Και εκεί, η Kate θα στηρίξει με τα έσοδα που θα προκύψουν τον οργανισμό Earlychildhood ο οποίος βοηθά τα παιδιά στα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής τους.

«Αυτή η ξεχωριστή στιγμή είναι η ιδανική για να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στηρίζουν τα μωρά και τα μικρά παιδιά με τις οικογένειές τους σε όλη τη Βρετανία».

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που οι Times υποστηρίζουν πως Meghan και Harry θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα στη Βρετανία αλλά ο Κάρολος δεν τους έχει προσκαλέσει.

Φίλος του ζευγαριού τόνισε πως οι Sussexes δεν θα αρνούνταν ποτέ μια τέτοια πρόσκληση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει καμία πρόσκληση για τις γιορτές.

Όλοι θυμόμαστε άλλωστε, πως τα Χριστούγεννα του 2017 είχαμε δει στο Sandringham και την αρραβωνιαστικά του Harry, Meghan Markle για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/p/Czzdz_mNjp-/

Τι έκανε η οικογένεια τα Χριστούγεννα;

Η βασίλισσα ταξίδευε με τρένο για το Sandringham πριν από όλους και την παραμονή όλοι απολάμβαναν αλκοόλ και ξέγνοιαστες στιγμές ειδικά όταν ζούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry στις παλιές εποχές, έπαιζαν ποδόσφαιρο την παραμονή των Χριστουγέννων και τα πιο μικρά παιδιά ολοκλήρωναν τον στολισμό του δέντρου.

«Μια από τις μεγάλες χαρές της μακράς ζωής μου, είναι να βλέπω τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μου να με βοηθούν να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου», είχε πει η βασίλισσα το 2015 στην ομιλίας της.

Τα μέλη της οικογένειας αντάλλασσαν οικονομικά δώρα και κυρίως δώρα αστεία και γεμάτα χιούμορ. Το γεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι της βασίλισσας απαιτούσε επίσημο ένδυμα και όλοι απολάμβαναν ένα λουκούλλειο γεύμα ενώ όλη η οικογένεια επισκέπτονταν το πρωί τον ναό της Μαρίας Μαγδαληνής για την χριστουγεννιάτικη λειτουργία.