Η «κακή» μέρα της Kate Middleton και τα άκομψα σχόλια περί ομορφιάς -Πώς πρέπει να δείχνουμε στα 40;

Ναταλία Κατσακιώρη
Η «κακή» μέρα της Kate Middleton και τα άκομψα σχόλια περί ομορφιάς -Πώς πρέπει να δείχνουμε στα 40;

(AP Photo/Kin Cheung, Pool)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Το ολόμαυρο chic look της Kate δεν μπόρεσε να αποτρέψει τα κακόβουλα σχόλια.

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο στη Βρετανία με τη βασιλική οικογένεια να συνχίζει την εκτέλεση των καθηκόντων της χωρίς καμία απολύτως διακοπή.

Εχθές ήταν η «Κυριακή Μνήμης», μια ημπέρα αφιερωμένη πραγματοποιείται στη συνεισφορά των Βρετανών στρατιωτικών, των πολιτών αλλά και των γυναικών στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και στις μεταγενέστερες μάχες υπέρ της πατρίδας. Οπότε και τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσά τους και η βασίλισσα Camilla αλλά και η Kate Middleton, βγήκαν στο περίφημο μπαλκόνι του παλατιού με θέα το Κενοτάφιο.

Britain Remembrance Sunday

(Toby Melville/Pool Photo via AP)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε με το ίδιο σακάκι που φόρεσε και το 2019 την ίδια μέρα. Μιλάμε για ένα item σε στρατιωτικό στυλ από την Catherine Walker & Co, το οποίο συμπλήρωσε με μια ασημένια καρφίτσα, που της απονεμήθηκε όταν έγινε Αρχηγός του Στόλου Αεροπορικού Στρατού νωρίτερα φέτος. Φυσικά, από την εμφάνιση δεν έλειπε και η κλασική, συμβολική καρφίτσα με τις κόκκινες τουλίπες, δείγμα ειρήνης, αλλά και τα μεγάλα σκουλαρίκια της βασίλισσας Ελισάβετ με μαργαριτάρια και διαμάντια. Το μεγάλο, μαύρο της καπέλο δημιουργήθηκε από τον Philip Treacy και είναι ένα από τα αγαπημένα items της πριγκίπισσα Kate, που το φοραέι στο repeat.

Tι ήταν, λοιπόν, αυτό που προκάλεσε, όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια για την Kate Middleton;

Τα αμάνικα sweaters είναι το cool πλεκτό της σεζόν -Το street style μας δείχνει πώς να τα φορέσουμε

Η κουρασμένη Kate και τα σχόλια που δεν άφησαν περιθώριο στο age positivity

Τι προσδοκίες έχει το κοινό από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας; Να είναι πιστά στο καθήκον τους, τίμιοι, ειλικρινείς, να έχουν χιούμορ και να τους θυμίζουν ότι το παραμύθι υπάρχει ακόμη κάπου εκεί έξω. Αλλά από ότι φαίνεται η Kate Middleton έχει άλλη μια σημαντική υποχρέωση απέναντι στο λαό της: να είναι πάντα όμορφη. Και όταν λέω πάντα, το εννοώ.

Britain Remembrance Sunday

(AP Photo/Kin Cheung, Pool)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Oι φωτογραφίες από τη χθεσινή μέρα και ειδικά κάποια πορτρέτα της μελλοντικής βασίλισσας της Βρετανίας κρίθηκαν άσχημα από πολλούς χρήστες των social media, που θεώρησαν ότι δείχνει γερασμένη, κουρασμένη και κάπως κακόκεφη. Και κάπου εκεί ξεκίνησε η μάχη με τους μισούς να δηλώνουν απογοητευμένοι από την εμφάνιση της Kate και τους άλλους μισούς να μιλάνε για ηλικιακό ρατσισμό και να αναφέρονται σε μια κακή μέρα.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά και να μπορούμε επιτέλους οι γυναίκες να είμαστε ο εαυτός μας, τότε δεν πρέπει να κατηγορούμε μια γυναίκα στη δεκαετία των 40 για κούραση ή κακές μέρες.

Αυτή είναι η φυσιολογική όψη μιας γυναίκας που δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη της νεότητα και που δεν είναι υποχρεωμένη να δείχνει σαν 19χρονη!

Και επιτέλους ας σταματήσουμε να έχουμε όλες αυτές τις παράλογες προσδοκίες από τις γυναίκες, ακόμη και αν αυτές είναι πριγκίπισσες. Guess what! Δεν υπάρχει καλή νεράιδα να της μεταμορφώσει.