Harry και Meghan θα κάνουν γιορτές μακριά από το παλάτι αλλά ετοιμάζουν σχέδιο συμφιλίωσης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Harry και Meghan θα κάνουν γιορτές μακριά από το παλάτι αλλά ετοιμάζουν σχέδιο συμφιλίωσης
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα κάνουν Χριστούγεννα μακριά από το παλάτι όμως όλα δείχνουν πως ετοιμάζουν σχέδιο συμφιλίωσης με τη βασιλική οικογένεια.

Την καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη ομιλία του βιντεοσκόπησε αυτή την εβδομάδα ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος θα περάσει φέτος τις γιορτές μακριά από τον γιο του, πρίγκιπα Harry για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Harry σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του και πιθανότατα να στείλει ευχές εξ αποστάσεως στην βασιλική οικογένεια μαζί με τη Meghan Markle και τα παιδιά τους.

Ο λόγος που ο πρίγκιπας William δεν φοράει ποτέ τη βέρα του (σε αντίθεση με την Kate Middleton)

Έρχεται συμφιλίωση μεταξύ της βασιλικής οικογένειας;

Πηγή από το στενό περιβάλλον των Sussexes φέρεται να δήλωσε στην PageSix: «Η νέα στρατηγική του Harry και της Meghan είναι η συμφιλίωση».

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Harry θα γίνει 40 ετών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και όλοι αναφέρουν πως έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα. Το 2023 ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για τη σχέση Harry-Meghan με τη βασιλική οικογένεια καθώς η δημοσιοποίηση του βιβλίου «Spare» και του ντοκιμαντέρ των Sussexes στο Netflix απομάκρυναν κάθε πιθανότητα συμφιλίωσης.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton βρέθηκαν αρκετές φορές στο στόχαστρο του Τύπου, μετά τις αναφορές της Markle σε εκείνους και τον τρόπο που την αντιμετώπιζαν όσο ακόμα έμενε στο Παλάτι. Τεταμένες παραμένουν και οι σχέσεις μεταξύ William-Harry με τα δύο αδέρφια να συνομίλησαν για τελευταία φορά πριν από περίπου ένα χρόνο.

Πρόσφατα οι Sussexes έκαναν μια σημαντική πρώτη κίνηση σε ένδειξη ανακωχής, καλώντας τον βασιλιά Κάρολο στο τηλέφωνο για να του ευχηθούν «Χρόνια Πολλά» για τα 75α γενέθλιά του. Μετά τη δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος Harry και Meghan δέχθηκαν επικριτικά σχόλια από τα ξένα μέσα, με αρκετά tabloids να τους αποκαλούν υποκριτές.

Την ίδια ώρα το ίδρυμα του Harry και της Μeghan σημείωσε φέτος σημαντική μείωση των δωρεών, γεγονός που προβλημάτισε έντονα το ζευγάρι. Η ετήσια έκθεση του Ιδρύματος Archewell έδειξε διαφορά 11 εκατομμυρίων δολαρίων (8,7 εκατομμυρίων λιρών) σε ετήσιες δωρεές, σε σύγκριση με το πρώτο έτος λειτουργίας του ιδρύματος, δηλαδή το 2020.

Πηγή κεντρικής: apimages.com