Από το Μονακό με αγάπη: Charlene και Αλβέρτος πόζαραν με τα δίδυμα για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Από το Μονακό με αγάπη: Charlene και Αλβέρτος πόζαραν με τα δίδυμα για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό μοιράστηκε ένα υπέροχο οικογενειακό πορτρέτο. Το glam look της Charlene και η ομοιότητα με τα δίδυμα παιδιά της.

Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχουν αποδείξει ότι τηρούν τις παραδόσεις και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φωτογραφήθηκαν με τα 9χρονα παιδιά τους στο παλάτι ενόψει εορτών.

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό και τα δίδυμα παιδιά τους φόρεσαν ό,τι πιο glam είχαν στην γκαρνταρόμπα τους και μας χάρισαν το ωραιότερο γιορτινό στιγμιότυπο, με φόντο το χιονισμένο δέντρο που είναι γεμάτο με λευκά και χρυσά στολίδια.

Η εμφάνιση Charlene- Αλβέρτου στο γήπεδο έκανε όλους να μιλούν για την αλλαγή της πριγκίπισσας

Charlene και Αλβέρτος πόζαραν με τα δίδυμα για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Πριν λίγες ώρες ο επίσημος λογαριασμός του παλατιού των Μονεγάσκων στο Instagram μοιράστηκε τη φωτογραφία που θα κοσμεί φέτος την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα και όπως θα δεις παρακάτω το χρυσό και η πολυτέλεια κυριαρχούν.

https://www.instagram.com/p/C03cKFxJF89/

Κάθε χρόνο Charlene και Αλβέρτος δημοσιεύουν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους με μοναδική εξαίρεση το 2021. H 45χρονη έλειπε τότε από το Μονακό και είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σοβαρής περιπέτειας με την υγεία της.

Screenshot-2023-12-15-155929.png

Εκείνη τη χρονιά η οικογένεια επέλεξε να δημοσιοποιήσει μια ζωγραφιά που θύμιζε παιδικό παραμύθι, παρά να ποζάρει χωρίς την Charlene.

Screenshot-2023-12-15-145259.png

Για την περίσταση η Charlene επέλεξε maxi, βελούδινο φόρεμα σε χρυσό χρώμα το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά, κρεμαστά σκουλαρίκια.

Screenshot-2023-12-15-145313.png

Ο Αλβέρτος πόζαρε δίπλα της φορώντας σμόκιν με βελούδινο κόκκινο παπιγιόν, αποδεικνύοντας πως η βασιλική οικογένεια επένδυσε φέτος στο βελούδο για τις επίσημες εμφανίσεις της.

Screenshot-2023-12-15-145246.png

Tα δίδυμα, Jacques και Gabriella, έχουν μεγαλώσει αρκετά και μοιάζουν ολοένα και περισσότερο στη μητέρα τους με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά τους να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η «θλιμμένη πριγκίπισσα», όπως την αποκαλούν έχει επιστρέψει δυναμικά στη δημόσια ζωή και όλα δείχνουν πως διανύει περίοδο εξωστρέφειας αφού δίνει συχνά το παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις στο πλευρό του Αλβέρτου.

Πηγή κεντρικής: palaisprincierdemonaco