Η Meghan Markle αποκάλυψε το δώρο που θέλει ο Archie για τις γιορτές - αλλά δεν θα το πάρει

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle αποκάλυψε το δώρο που θέλει ο Archie για τις γιορτές - αλλά δεν θα το πάρει

Ο πρίγκιπας Archie 

Ο μικρός πρίγκιπας Archie έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο και η μαμά του επιβεβαίωσε το ακόμα πιο ξεχωριστό γούστο του γιου της.

Ο πρίγκιπας Archie είναι ένας εν δυνάμει μικρός φωτογράφος. Φαίνεται πως ο 4,5 ετών γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, έχει ταλέντο στο να τραβάει φωτογραφίες, ακριβώς όπως η θεία του Kate Middleton.

H Μeghan εμφανίστηκε σε μια ξεχωριστή προβολή της ταινίας μικρού μήκους του Netflix με τίτλο The After και δέχτηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις. Η Meghan, 42 ετών σήμερα, αποκάλυψε πως ο γιος της αντλεί έμπνευση από τον αγαπημένο φωτογράφο της, Misan Harriman, με τον οποίο η δούκισσα έχει συνεργαστεί σε οικογενειακές πόζες πολλές φορές.

«Η έμπνευση είναι μεγάλη, ο τετράχρονος, για την ακρίβεια 4,5 ετών γιος μας, γιατί αν με άκουγε θα έλεγε πως δεν είναι τεσσάρων, έπαιζε με τον Misan και του έδειχνε πώς να τραβάει φωτογραφίες την προηγούμενη φορά που ήταν μαζί μας. Και αγόρασα μια μηχανή στον Archie και μου είπε πως αυτή δεν είναι Leica όπως του Misan. Κοιταξε, του είπα, δεν θα πάρεις Leica, ούτε για τα Χριστούγεννα», είπε γελώντας η Markle.

Η αγάπη του Archie για τις φωτογραφίες, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή βέβαια με την αντιπάθεια που τρέφει ο πατέρας του Harry στις φωτογραφικές μηχανές και τους παπαράτσι.

Το 2021, σε ένα ντοκιμαντέρ, ο Harry είχε αποκαλύψει πως ακόμα ακούει τον ήχο από το κλικ της μηχανής και ταράζεται, ειδικά όταν σκέφτεται πως η Diana στα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν στοιχειωμένη από τους παπαράτσι.

«Το κλικ των μηχανών, τα φλας, κάνουν το αίμα μου να βράζει, με κάνουν έξαλλο, με πηγαίνουν πίσω, σε όσα συνέβησαν με τη μητέρα μου, όσα έζησα ως παιδί», είχε πει ο πρίγκιπας.

Ένα ακόμα δώρο που γνωρίζουμε πως είχα λάβει πριν μερικά χρόνια ο Archie για τα Χριστούγεννα, ήταν μια μηχανή για βάφλες, από την προγιαγιά του Ελσιάβετ, αποκάλυψη που είχε κάνει ο ίδιος ο Harry το 2021 στην εμφάνισή του στο Late Late Show.

«Η γιαγιά μου μας ρώτησε τι θέλει ο Archie για τα Χριστούγεννα και η Meg είπε πως θέλει μια μηχανή για βάφλες. Οπότε μας έστειλαν μία για τον Archie και η Meg φτιάχνει ένα εκπληκτικό βιολογικό μείγμα. Ο Archie το λατρεύει, κάθε πρωί ξυπνάει και ζητάει βάφλα», είχε πει ο Ηarry. Ένα ακόμα δώρο που γνωρίζουμε πως έχει λάβει και έχει λατρέψει ο Archie, ήταν ένα ξεχωριστό ποδήλατο για τα τέταρτα γενέθλιά του.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποκάλυψαν το δώρο που πήρε ο Archie για τα 4α γενέθλιά του

Βλέπεις, οι γονείς του Archie έστειλαν ένα ευχαριστήριο μήνυμα στην εταιρία ποδηλάτων Mad Dogs & Englishmen Bike Shop στο Moντεσίτο για να την ευχαριστήσουν για το δώρο που έκανε στον γιο τους για τα γενέθλιά του. Το γράμμα, το οποίο δημοσιεύτηκε και στο προφίλ της εταιρίας στο Instagram έγραφε:

«Το ποδήλατο έφερε τόση χαρά και η οικογένειά μας το εκτιμά και ήταν μια υπέροχη έκπληξη», τόνιζε στο γράμμα ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Αμέσως βέβαια ξεκίνησαν τα σχόλια προς την εταιρία για το αν έχει ανάγκη ο Archie ένα δωρεάν ποδήλατο, με την MadDogs να απαντά πως ήταν μεγάλη η χαρά που είχαν για το γράμμα ευγνωμοσύνης που έλαβαν από τους Sussexes και ταυτόχρονα να εξηγούν πως συχνά δίνουν ποδήλατα και σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Πάντως και πέρσι, όπως και φέτος, δεν έχουμε δει χριστουγεννιάτικη κάρτα από τους Sussexes για να δούμε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.