Ξανά δημοφιλείς στις ΗΠΑ Meghan Markle και πρίγκιπας Harry αλλά υπάρχει ένα «καρφί» που τους καίει

Πατούλια Κατερίνα
Ξανά δημοφιλείς στις ΗΠΑ Meghan Markle και πρίγκιπας Harry αλλά υπάρχει ένα «καρφί» που τους καίει
Invision

Τέσσερα χρόνια μετά την απόφαση να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και το Λονδίνο και να μετακομίσουν αρχικά στον Καναδά κι αργότερα στις ΗΠΑ, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ξανά δημοφιλείς με θετικό πια πρόσημο στην Αμερική. 

Μετά το τσουνάμι κριτικής που δέχτηκαν το 2023 από το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix αλλά και από την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle και ο αγαπημένος της φαίνεται πως άρχισαν να βλέπουν φως στο τούνελ της δημοφιλίας τους.

Σύμφωνα με το Poll του Redfield & Wilton για το Newsweek και τις απαντήσεις που έδωσαν περίπου 1500 Αμερικάνοι για τους Sussexes, φαίνεται πως ο πρίγκιπας και η Meghan κατάφεραν να αλλάξουν τη γνώμη του κόσμου στο τέλος του 2023.

Netherlands Invictus Games

Το νέο poll για τους Sussexes

Θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2022, στο ίδιο Poll τα νούμερα ήταν αρνητικά για τους Sussexes, με τον Harry να φτάνει στο -7 δημοφιλίας και θετικής γνώμης για κείνον και τη Meghan στο -13. Έναν χρόνο μετά, ο Harry έχει θετικό πρόσημο στο 29% και η Meghan πάνω από 15%.

Ταυτόχρονα, φανερώθηκε πως η Markle είναι πιο δημοφιλής στους millenians με το 53% να την αγαπά και το 16% να μην την θέλει ενώ η Meghan χάνει μόνο από τους boomers, με το 28% να τη θεωρεί καλή και το 38% να την αντιπαθεί.

Το βιβλίο που «καίει» Meghan - Harry

Την ίδια ώρα, αγκάθι αποτελεί για τους Sussexes το νέο βιβλίο του Omid Scobie, του δημοσιογράφου και πάλαι ποτέ φίλου της δούκισσας του Sussex. Κι ενώ ο Scobie προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί από την έκδοση του βιβλίου στην Ολλανδία που αποκαλύπτει ονόματα γύρω από το σκάνδαλο με τα ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του παιδιού του Harry και της Meghan πριν καν γεννηθεί, ένας royal ειδικός, ο Michael Cole τόνισε πως το Endgame, το νέο αυτό βιβλίο του Omid θα έπρεπε να έχει καταδικαστεί από τους Sussexes, αν εκείνοι δεν είχαν καμία εμπλοκή σε όσα γράφονται σε αυτό. Για να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο από τον Harry και τη Meghan, αυτό σημαίνει πως ο πρίγκιπας και η σύζυγός τους και γνώριζαν το περιεχόμενο όσων γράφονταν και μπορεί να έδωσαν και δικές τους πληροφορίες.

Τώρα αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι οι στόχοι της Markle για τη νέα χρονιά, θα ανατρέξουμε πίσω στο blog της Tig και στο ποστ του 2016, τότε που η Markle εξηγούσε πως εύχεται τα ίδια πράγματα κάθε χρόνο, να σταμτήσει να ορκίζεται και να σταματήσει να τρώει τα νύχια της.

Στο ποστ εκείνο από το blog της που έκλεισε για να αρραβωνιαστεί τον Harry, η Markle είχε εξηγήσει πως το μόνο πράγμα που θα ήθελε είναι να ζήσει μια ξέγνοιαστη ζωή.

«Να γελάω και να απολαμβάνω, να διατηρώ τα στάνταρ μου υψηλά αλλά το επίπεδο αποδοχής του εαυτού μου υψηλότερο. Η αποφασιστικότητα μου για την Πρωτοχρονιά είναι να αφήσω χώρο για μαγεία. Να κάνω τα σχέδιά μου και να είμαι εντάξει αν μερικές φορές χαλάσουν. Να βάλω στόχους, αλλά να είμαι ανοιχτή στην αλλαγή. Να ξέρει η μαγεία που ψάχνω πως οι πόρτες είναι ανοιχτές το 2016 και ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτο να συμμετάσχεις στο πάρτι. Σας προσκαλώ να κάνετε το ίδιο. Να περάσετε όμορφα, χαρούμενα και απίστευτα μαγικά 2016. Τόσο ευγνώμων που είμαι μαζί σας στη διαδρομή», είχε γράψει η Markle λίγο πριν γνωρίσει τη μαγεία του να γίνει ο έρωτας της ζωής του Harry.