Η βασίλισσα ήταν έξαλλη με τη Meghan Markle: Το ψέμα με το όνομα της κόρης της Lilibet

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα ήταν έξαλλη με τη Meghan Markle: Το ψέμα με το όνομα της κόρης της Lilibet

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε θυμώσει λίγες φορές. Μία από αυτές όμως ήταν εξαιτίας της Meghan Markle.

Ένα ακόμα βιβλίο για τη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι έτοιμη να βγει και οι αποκαλύψεις αφορούν αυτή τη φορά και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Βλέπεις, καταρρίπτεται ότι γνωρίζαμε για την κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, την 2,5 ετών σήμερα Lilibet Diana.

Βλέπεις, σύμφωνα με την βιογραφία που θ κυκλοφορήσει για τον Κάρολο με τίτλο “Charles III: New King. New Court. The Inside Story”, η Ελισάβετ έγινε έξαλλη και θύμωσε όσο ποτέ όταν άκουσε και διάβασε πως οι Sussexes υποστήριξαν πως η βασίλισσα ήταν εκείνη που έδωσε την ευχή της για να λάβει η κόρη τους το όνομα Lilibet.

Ουδέποτε έδωσε την ευχή της!

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγή από το Παλάτι ανέφερε πως όλοι είδαν τη βασίλισσα πιο θυμωμένη από ποτέ, όταν διάβασε πως ο εγγονός της και η Meghan Markle είπαν δημόσια ψέματα πως η ίδια έδωσε την ευχή τη για το όνομα της Lili. Πριν δύο χρόνια, πηγή από το Παλάτι είχε υποστηρίξει στο BBC- ο δημοσιογράφος Jonny Dymond με tweet του- πως ο Harry ουδέποτε ζήτησε τη γνώμη της γιαγιά του για το όνομα του δεύτερου παιδιού του και ουδέποτε συμφώνησε με την ανακοίνωση των Sussexes που την αφορούσε:

«Το όνομα της Lili έχει προκύψει από την προγιαγιά της, την Αυτού Μεγαλειότητα, Βασίλισσα, που η οικογένειά της ονομάζει χαϊδευτικά, ως Lilibet. Το μεσαίο όνομά της είναι Diana που επιλέχτηκε ως φόρος τιμής στην γιαγιά της πριγκίπισσα της Ουαλίας», είχε τονίσει ο Harry με τη Meghan στην ανακοίνωση της γέννησης του παιδιού τους.

Το Παλάτι πάντως, είχε αναφερθεί στη γέννηση της Lili με μια δήλωση εκ μέρους της οικογένειας, αρκετές ημέρες μετά τη γέννηση της μικρής.

«Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ενημερώθηκαν για τα νέα της γέννησης της κόρης του δούκα και της δούκισσας του Sussex και είναι ενθουσιασμένοι», ενώ σε ξεχωριστό tweet η Kate με τον William δήλωναν ενθουσιασμένοι με τον ερχομό της Lili, το όνομα της οποίας δεν εμφανίστηκε πουθενά στην επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού.

Πάντως, πηγές από το Παλάτι τότε, είχαν αναφέρει πως ο Harry ενημέρωσε τη γιαγιά του για τον ερχομό της Lili μετά τον τοκετό της Markle αλλά χωρίς ποτέ να της αναφέρει πως σκοπεύει να δώσει το όνομά της.

Στο ίδιο βιβλίο, έγινε σαφές πως η βασίλισσα έφυγε γαλήνια στον ύπνο της στο κάστρο του Balmoral, κάτι που πάντα ευχόταν να συμβεί εκεί.

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου της Ελισάβετ, η βασίλισσα έφυγε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 στα 96 της χρόνια από γηρατειά.

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο, ο Κάρολος κάθισε με τη μητέρα του για πάνω από μία ώρα και μαζί του ήταν και η Καμίλα. Ο βασιλιάς σήμερα και πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ βγήκε για μανιτάρια και στην επιστροφή στο Κάστρο ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του.

Η μυστική βάφτιση της Lilibet και το μεγάλο «όχι» σε Harry και Meghan από το Παλάτι