Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την Kate Middleton: Τα πλάνα από την κλινική και η ανακοίνωση

Πατούλια Κατερίνα
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την Kate Middleton: Τα πλάνα από την κλινική και η ανακοίνωση
Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved

Η πριγκίπισσα Kate Middleton βγήκε από το νοσοκομείο, το Παλάτι έκανε τα πάντα για να μας μπερδέψει και η ανακοίνωση ήταν λιτή και χωρίς λεπτομέρειες.

Βγήκε η Kate Middleton από τη London Clinic, είναι ήδη στο σπίτι της, όπως μας ενημέρωσε με ανακοίνωση το Παλάτι, αλλά τα πλάνα που θέλαμε να δούμε, εμφανίστηκαν μόνο στο Tik Tok.

Η ανακοίνωση για το εξιτήριο της Kate Middleton

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται ήδη στο σπίτι της μετά από 10+ ημέρες νοσηλείας στην London Clinic, κάτι που επιβεβαίωσε και στην λιτή του ανακοίνωση το Παλάτι του Kensington τονίζοντας:

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο. Η πρόοδός της είναι σημαντική. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της London Clinic, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν σε εκείνη.

Η οικογένεια των Wales συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο», τόνιζε η ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/C2rvObRtlO8/

Πότε βγήκε η Kate από την κλινική: Τα πλάνα στο Τικ Τοκ

Τα μόνα πλάνα της Kate στο εξιτήριο που πήρε, εμφανίστηκαν σε βίντεο στο Tik Tok μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν πομπή από αυτοκίνητα βγήκε από την κλινική του Λονδίνου και πίσω από τα φιμέ τζάμια του δεύτερου αυτοκινήτου, όλοι διέκριναν μια γυναικεία φιγούρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kate «κρύβεται», μιας και ακόμα και όταν στην πρώτη της εγκυμοσύνη νοσηλεύτηκε με υπερέμεση κύηση, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε βγήκε εμφανώς μεν ταλαιπωρημένη από την κεντρική πόρτα της κλινικής.

Κι ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν ήρθε επιβεβαίωση από το Παλάτι, πολλοί πίστεψαν πως η αυτοκινητοπομπή αφορούσε την είσοδο του Κάρολου στην ίδια κλινική και την επέμβαση στον προστάτη στην οποία προχώρησε.

Ο βασιλιάς Κάρολος παραμένει στην London Clinic όπου τον επισκέφτηκε σήμερα και η σύζυγός του Καμίλα.

Η Kate ανακοινώθηκε πως είναι στο νοσοκομείο και έχει υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου 2024. Το Παλάτι δεν αναφέρθηκε ποτέ συγκεκριμένα στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η 42χρονη αλλά πηγές τόνισαν πως δεν πρόκειται για καρκίνο.

Το Παλάτι, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τοποθέτησε την ίδια μέρα τις ανακοινώσεις για τις επεμβάσεις του βασιλιά και της Kate, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο «έμπλεξε» και την νοσηλεία του Κάρολου με το εξιτήριο της Middleton.

«Το χειρουργείο της Kate δείχνει σοβαρό αλλά είναι στα καλύτερα χέρια με την καλύτερη φροντίδα»

Ο Βασιλιάς εισήχθη σήμερα το πρωί σε κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση. Η Αυτού Μεγαλειότητα θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους του έστειλαν ευχές τις περασμένες εβδομάδες ενώ είναι ικανοποιημένος που η διάγνωση του προβλήματός του είχε θετικό αντίκτυπο σε ζητήματα πρόληψης αναφορικά με την υγεία», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση για τον Κάρολο.