Η «τρομακτική» στιγμή της Kate Middleton λίγες ώρες πριν φύγει από το νοσοκομείο μπροστά στο πλήθος

Η «τρομακτική» στιγμή της Kate Middleton λίγες ώρες πριν φύγει από το νοσοκομείο μπροστά στο πλήθος

Όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε πρόσφατα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στην κοιλιά, έκανε μια διακριτική έξοδο και ταξίδεψε ιδιωτικά πίσω στο σπίτι της για να αναρρώσει.

Αλλά ήταν μια πολύ διαφορετική ιστορία όταν η Kate Middleton έφυγε από το νοσοκομείο μετά τη γέννηση των τριών παιδιών της -ειδικά του μεγαλύτερου γιου της, του πρίγκιπα George, ο οποίος είναι μελλοντικός βασιλιάς. Όταν γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2013, ο βασιλικός «πυρετός» κατέλαβε τον κόσμο καθώς περίμενε την άφιξη του George και η γέννησή του ανακοινώθηκε με πολλές τυμπανοκρουσίες. Και ήταν μόλις λίγες ώρες αργότερα που έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του έξω από την πτέρυγα Lindo στο Paddington, στο κεντρικό Λονδίνο, μπροστά σε ένα τεράστιο πλήθος.

William και Kate κρατούσαν το νεογέννητό τους στα σκαλιά του νοσοκομείου, για να το δουν οι εκατοντάδες πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, αναβιώνοντας σκηνές παρόμοιες με αυτές που δημιούργησε η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana όταν γέννησε τον William. Ήταν αναμφίβολα μια τρομακτική στιγμή για το ζευγάρι, και όχι μόνο για την Kate, η οποία είχε γεννήσει μόλις λίγες ώρες πριν και έπρεπε να αντιμετωπίσει τον κόσμο -και σε προηγούμενη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι η φωτογράφιση ήταν «ελαφρώς τρομακτική».

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την Kate Middleton: Τα πλάνα από την κλινική και η ανακοίνωση

Έκανε την παραδοχή αυτή καθώς εμφανίστηκε στο podcast Happy Mum, Happy Baby με την πρώην «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here», Giovanna Fletcher. Η podcaster και συγγραφέας ρώτησε την Kate: «Πώς ήταν να γνωρίζεις ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι περιμένουν έξω αφού έχεις γεννήσει και είσαι με το νεογέννητό σου στο δωμάτιο του μαιευτηρίου;».

Με την Kate να απαντά με ειλικρίνεια: «Ναι, είναι ελαφρώς τρομακτική, δεν πρόκειται να πω ψέματα». Εξήγησε επίσης γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της αείμνηστης πεθεράς της Diana και να ποζάρει στα σκαλιά του νοσοκομείου με το μικρό της χαρούμενο κουβάρι.

«Το χειρουργείο της Kate δείχνει σοβαρό αλλά είναι στα καλύτερα χέρια με την καλύτερη φροντίδα»

Η ίδια είπε: «Όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί και τόσο ο William όσο και εγώ είχαμε συνείδηση ότι αυτό ήταν κάτι για το οποίο όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και ξέρετε είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη που μας έδειξε το κοινό, και στην πραγματικότητα το να μπορέσουμε να μοιραστούμε αυτή τη χαρά και την εκτίμηση με τον κόσμο, το θεώρησα πολύ σημαντικό. Αλλά εξίσου συνέπεφτε με τον ερχομό ενός νεογέννητου μωρού, καμία εμπειρία στο πώς να φερθούμε σε αυτό και την αβεβαιότητα για το τι επιφύλασσε το μέλλον, οπότε υπήρχαν όλων των ειδών τα ανάμεικτα συναισθήματα». Ερωτηθείσα πόσος χρόνος μεσολάβησε μεταξύ του τοκετού και της πόζας στα σκαλιά της πτέρυγας Lindo, η Kate είπε: «Δεν ξέρω. Θεέ μου, δεν μπορώ να θυμηθώ. Όλα είναι λίγο θολά. Νομίζω ότι, ναι, έμεινα στο νοσοκομείο τη νύχτα, θυμάμαι ότι ήταν μια από τις πιο ζεστές μέρες και νύχτες με τεράστιες καταιγίδες, οπότε δεν κοιμήθηκα πολύ, αλλά ο George κοιμήθηκε, πράγμα που ήταν πραγματικά υπέροχο. Ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι γιατί, για μένα, η παραμονή μου στο νοσοκομείο, είχε όλες τις αναμνήσεις από την παραμονή μου στο νοσοκομείο λόγω της ασθένειάς μου, οπότε δεν ήταν ένα μέρος στο οποίο ήθελα να μείνω. Έτσι, ήθελα πραγματικά απεγνωσμένα να γυρίσω σπίτι και να επιστρέψω στην κανονικότητα».

Τον περασμένο μήνα, η Kate Middleton εισήχθη στο London Clinic -το ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου ο βασιλιάς υποβλήθηκε σε θεραπεία για διογκωμένο προστάτη - για μια προγραμματισμένη επέμβαση στις 16 Ιανουαρίου. Η 42χρονη μελλοντική βασίλισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει προσωρινά αποσυρθεί από τον βασιλικό του ρόλο για να συνδυάσει τη φροντίδα της και των παιδιών τους.

Η Kate στο νοσοκομείο, ο William φροντίζει τα παιδιά ενώ Harry και Meghan παρτάρουν στη Τζαμάικα

Εκπρόσωπος του παλατιού του δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Έχει καλή πορεία. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια της Ουαλίας συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/C2rvObRtlO8/