«Βγες και πες την αλήθεια»: Η συμβουλή στην Kate Middleton και η αιτία άρνησης του Παλατιού

Πατούλια Κατερίνα
«Βγες και πες την αλήθεια»: Η συμβουλή στην Kate Middleton και η αιτία άρνησης του Παλατιού

Όσο η Kate Middleton αναρρώνει από το μεγάλο χειρουργείο που έκανε, πληθαίνουν οι φωνές- και στο Παλάτι- που ζητούν να βγει να πει την αλήθεια.

Αυτή τη στιγμή, διαφορετικές πηγές από το Παλάτι, κάνουν αναφορές στην κατάσταση υγείας της Kate Middleton μετά το μεγάλο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα.

Πηγή από το Παλάτι υποστήριξε στην εφημερίδα Express πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας δουλεύει κανονικά από το κρεβάτι της στο Adelaide Cottage και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της κανονικά μετά το Πάσχα.

Δουλειά από το κρεβάτι για την Kate

Η πηγή επέμεινε πως η Kate ήδη κανονίζει τις επόμενες επίσημες εμφανίσεις της και μιλάει με την ομάδα της για την επιστροφή της.

Τα παιδιά της Kate δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην London Clinic όπου η μητέρα τους νοσηλεύτηκε και φημολογείται πως η Middleton επικοινωνούσε μαζί τους μέσω FaceTime. Τα παιδιά πάντως δεν εμφανίστηκαν ποτέ καθώς ο William δεν ήθελε να χαλάσει τη ρουτίνα και το πρόγραμμά τους.

Το Entertainment Tonight υποστήριξε πως η Kate ήταν πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στη βάση της, στα παιδιά και τον άντρα της αλλά το μυστηριώδες χειρουργείο ακόμα αφήνει ερωτηματικά.

Από τις 17 Ιανουαρίου ως σήμερα, οι φήμες ήταν πολλές, με επικρατέστερη μια σοβαρή επιπλοκή σε χειρουργείο υστερεκτομής που έκανε η 42χρονη.

Μιλώντας στο περιοδικό Fiesta, η royal δημοσιογράφος Concha Calleja που υποστήριξε πως η Kate μπήκε σε τεχνητό κώμα μετά την επέμβαση, επέμεινε στην άποψή της, την οποία το Παλάτι κατακεραύνωσε μιλώντας για ανοησίες.

Η δημοσιογράφος επέμεινε πως η πηγή της είναι ασφαλής και υποστήριξε πως όσα είπε είναι διασταυρωμένα.

«Άγγιξα ευαίσθητες χορδές που πονάνε. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση που να διαψεύδει το ρεπορτάζ μου, ό,τι κι αν έχει ανεπίσημα ειπωθεί δεν με αγγίζει».

O William επιστρέφει στη δουλειά:

Η Sun επιβεβαίωσε σήμερα πως ο Πρίγκιπας της Ουαλίας επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά από μια εβδομάδα αποχής, θα πραγματοποιήσει έρευνα στο Κάστρο του Windsor την Τετάρτη (7/2/24) και θα παραστεί επίσης στο ετήσιο γκαλά συγκέντρωσης χρημάτων του London Air Ambulance στο κέντρο του Λονδίνου αργότερα το ίδιο απόγευμα

«Πες την αλήθεια»

Πάντως, ο Michael Jonnes του ABC People, ικέτεψε την Kate να βγει να πει την αλήθεια, κάτι που όπως τόνισε την συμβουλεύουν κι άλλες φωνές μέσα από το Παλάτι.

«Θα της έλεγα αυτό που ακούει ήδη: πες την αλήθεια, όσο δύσκολη κι αν κάνει τη ζωή σου. Πες την αλήθεια, μην κρύβεις πράγματα. Μπορεί να θέλει να προστατεύσει τα παιδιά; Ναι μπορεί, αλλά η συμβουλή μου επως σίγουρα η αλήθεια κερδίζει και όχι τα ψέματα.

Η ανακοίνωση της επιστροφής της Kate στο σπίτι της

«Το χειρουργείο της Kate δείχνει σοβαρό αλλά είναι στα καλύτερα χέρια με την καλύτερη φροντίδα»

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο. Η πρόοδός της είναι σημαντική. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της London Clinic, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν σε εκείνη.

Η οικογένεια των Wales συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο», τόνιζε η ανακοίνωση.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την Kate Middleton: Τα πλάνα από την κλινική και η ανακοίνωση

«Μετά από ένα μεγάλο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, πρέπει να έχεις υπομονή, είναι τρομακτικό αρχικά», τόνισε η πηγή. Η London Clinic πάντως έχει προσωπικό που μπορεί να διαχειριστεί 155 διαφορετικές ιατρικές υποθέσεις, τουλάχιστον 1000 άτομα σε προσωπικό, έξτρα προσωπικό ασφαλείας και τρομερούς φυσιοθεραπευτές.

Άλλη πηγή από το Παλάτι ανέφερε πως μιλάμε για μια πολύ ευάλωτη στιγμή για την Kate, η οποία επιλέγει να ξεκουραστεί και γίνεται παράδειγμα για όλους μας, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες ιατρικές δυσκολίες.

«Η Kate δεν θέλει να κάνει τα λάθη που έκαναν άλλες γενιές, θέλει να είναι το σωστό παράδειγμα, αυτό έχει στο μυαλό της», τόνισε στο περιοδικό φίλος της Middleton ενώ ο royal βιογράφος Robert Hardman τόνισε: