Γιατί δεν είπε την αλήθεια ο Harry για το ταξίδι του στην Αγγλία; Το block από τον πατέρα του Κάρολο

Κατερίνα Μπούσιου
Γιατί δεν είπε την αλήθεια ο Harry για το ταξίδι του στην Αγγλία; Το block από τον πατέρα του Κάρολο

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

«Δεν μπορούσαν να τον ξεφορτωθούν». Τι αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες για τον όχι και τόσο ευπρόσδεκτο πρίγκηπα Harry στο Λονδίνο και η δική του εκδοχή. 

Η συνέντευξη του πρίγκηπα Harry για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του Κάρολου στην εκπομπή «Good morning America» αποτέλεσε μία μεγάλη έκπληξη, αλλά η μεγαλύτερη ήρθε σήμερα από τις βρετανικές εφημερίδες. Οι οποίες αποκαλύπτουν μία πικάντικη λεπτομέρεια του σύντομου ταξιδιού στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/C3dbCjHI_ZG/

Δεν ήξεραν πως να τον ξεφορτωθούν

Η είδηση πως ο πρίγκηπας Harry έκανε ταξίδι - αστραπή στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του και να πληροφορηθεί την κατάσταση της υγείας του από τον ίδιον, σχεδόν συγκίνησε τους Βρετανούς. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή μεταξύ πατέρα και γιου.

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τον καρκίνο του πατέρα του Καρόλου: «Αγαπώ την οικογένειά μου»

Αυτό φάνηκε και από τη συνέντευξη που έδωσε και ο πρίγκηπας Harry στην εκπομπή Good morning America, κατά την διάρκεια των χειμερινών Invictus games στον Καναδά. «Αγαπώ την οικογένειά μου, το γεγονός πως μπόρεσα να μπω στο αεροπλάνο, να τον δω, να περάσω χρόνο μαζί του, για όλο αυτό είμαι ευγνώμων» είχε πει ο Harry και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως μόλις το έμαθε, έψαξε την πρώτη διαθέσιμη πτήση για το Λονδίνο.

Η εφημερίδα Daily Mail, έχει μία άλλη εκδοχή της επίσκεψης. Καταρχάς ο Κάρολος είχε ενημερώσει όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για τον καρκίνο, πριν βγάλει την ανακοίνωση και το ίδιο είχε κάνει με τον Harry. Aλλά εκείνος ζήτησε να τον επισκεφτεί.

Για αυτό τον λόγο η εφημερίδα υποστηρίζει στηριζόμενη σε βασιλικούς αναλυτές, πως παρόλο που ο Harry ήθελε να τον επισκεφτεί στο Sandringham, την τελευταία στιγμή του είπαν από το γραφείο του πατέρα του ότι θα γίνει δεκτός στο Clarence House (κάτι σαν το δεύτερο γραφείο - σπίτι του Κάρολου) και πως είχε στη διάθεσή του μόλις 30 λεπτά.

«Ένιωθαν ότι αν πήγαινε στο Sandringham θα έπρεπε να μείνει εκεί το βράδυ και δεν θα μπορούσαν να τον ξεφορτωθούν», αναφέρει το δημοσίευμα. Σκληρό όλο αυτό αλλά και ενδεικτικό για το τυπικό κλίμα των σχέσεων μετά τη δημοσίευση της βιογραφίας του Harry.

Πάντως τις εντυπώσεις από αυτή την καλοσχεδιασμένη για το προφίλ του Harry συνέντευξη, ξεχώρισε ο γοητευτικός δημοσιογράφος. Και αν τον παρατηρήσεις καλύτερα και από το video θα καταλάβεις την ομοιότητα με τον Superman, καθώς είναι ο γιος του Reeves, Will, ο οποίος είναι δημοσιογράφος εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα πολύ καλός στη δουλειά του.

https://www.instagram.com/p/CyeViItuHeB/