Χάος στη Βρετανία με τα εισιτήρια που πουλήθηκαν για την Kate Middleton- Έκανε πίσω ο στρατός

Πατούλια Κατερίνα
Χάος στη Βρετανία με τα εισιτήρια που πουλήθηκαν για την Kate Middleton- Έκανε πίσω ο στρατός
Not known, clear with picture desk

Το website του βρετανικού στρατού που ασχολείται με την παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά, αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και το χάος που προκλήθηκε με τα εισιτήρια είναι άνευ προηγουμένου.

Μέσα σε μια μέρα, το KBP, το portal του στρατού της Μεγάλης Βρετανίας κατάφερε να προκαλέσει χάος με την πρωτοβουλία του να συμπεριλάβει την Kate Middleton στην εκδήλωση που λαμβάνει χώρα πριν το Trooping thw Colour κάθε έτους.

Σύμφωνα με το KBP, το portal του βρετανικού στρατού που ασχολείται με τους εορτασμούς του Trooping the Colour, της μεγάλης γιορτής που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Βρετανία με αφορμή τα γενέθλια του βασιλιά, η Kate θα εμφανιζόταν στο Trooping the colour review, στις 8 Ιουνίου 2024, μια εβδομάδα ακριβώς πριν το ίδιο το Trooping the Colour.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επίδειξη που γίνεται με στρατιώτες και άλογα, ίδια με εκείνη που γίνεται και μπροστά στον βασιλιά, με μόνη διαφορά πως στην κανονική παρέλαση θα υπάρχουν μερικοί ακόμα στρατιώτες που θα παρουσιαστούν μπροστά στον Κάρολο.

Στην πρόβα του event πριν το Trooping the Colour, μπροστά στην Middleton θα εμφανίζονταν τουλάχιστον 250 στρατιώτες τους οποίους θα επιθεωρήσει η ίδια η Kate, ως Συνταγματάρχης της Φρουράς των Ιρλανδών.

katemiddleton.jpg

5/3/2024

katetrooping.jpg

6/3/2024

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση ξεκινούν από 15 λίρες για όσους κάθοντες και από 5 λίρες για τους όρθιους και οι πωλήσεις μέσα σε λίγες ώρες ήταν πολλές. Η αναφορά στην Middleton και η κεντρική φωτογραφία της πριγκίπισσας, θεωρήθηκε από πολλούς ως η επίσημη τοποθέτηση του Παλατιού για τη μεγάλη επιστροφή της Kate μετά από απουσία πολλών μηνών.

Πότε θα δούμε την Kate Middleton ξανά στα καθήκοντά της; Η απάντηση μόλις δόθηκε

Έλα όμως που η πρωτοβουλία του στρατού δεν έγινε σε καμία περίπτωση σε συνεννόηση με το Παλάτι, το οποίο βάσει πρωτοκόλλου είναι εκείνο που ανακοινώνει πότε θα δώσει το παρών κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας σε οποιαδήποτε εκδήλωση, ειδικά η Middleton την οποία το κοινό περίμένει πώς και πώς να δει ξανά στα καθήκοντά της.

Μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια πουλήθηκαν αλλά ο στρατός των Irish Guards αναγκάστηκε να αποσύρει το όνομα και τη φωτογραφία της 42χρονης Kate με αποτέλεσμα να προκληθεί αλαλούμ με τα εισιτήρια.

Τα πρώτα πλάνα της Kate Middleton μετά το χειρουργείο: Γιατί ήθελε να την δουν οι παπαράτσι

Πηγές από το παλάτι του Kensington εξήγησαν με σαφήνεια πως το KBP, δεν συμβουλεύτηκε κανένα πριν την ανακοίνωσή του. Αμφίβολη είναι και η παρουσία του βασιλιά που συνεχίζει τις θεραπείες για τον καρκίνο.

Η τελευταία εμφάνιση της Kate στο κοινό ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ αργότερα μέσα στον Ιανουάριο ανακοινώθηκε το χειρουργείο στο οποίο προχώρησε στην κοιλιακή χώρα, με τις φήμες να θέλουν ως και χθες (4/3/24) της 42χρονη πριγκίπισσα να είναι ακόμα και σε κώμα μετά από επιπλοκές στην επέμβαση.

Η πρώτη φωτογραφία της Kate Middleton μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, περίπου έναν μήνα μετά την έξοδό της από την London Clinic.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το Παλάτι του Kensington αναγκάστηκε μέσα στο όργιο φημών να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία υπήρξε αυστηρή γραμμή:

«Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έμενε εκτός καθηκόντων μέχρι το Πάσχα και πως το Παλάτι θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό».