Πού είναι η Kate Middleton; Οι φήμες για απιστία του William, κακούργημα και νευρικό κλονισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Πού είναι η Kate Middleton; Οι φήμες για απιστία του William, κακούργημα και νευρικό κλονισμό
(AP Photo/Alberto Pezzali) 2016 Getty Images

H «επιστροφή» της Rose Hanbury. Ποια είναι η Μαρκησία και πέτρα του σκανδάλου στον γάμο της Kate και του William; 

Μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας της Kate Middleton που κατέληξε σε φιάσκο λόγω των 16 λαθών στο photoshop, η μοναρχία στη Βρετανία ζει τα τελευταία 24ωρα μία μεγάλη κρίση λόγω αμφισβήτησης από το ευρύ κοινό. Όσο γίνονται τέτοια λάθη και δεν ανακοινώνεται η φύση του προβλήματος υγείας της και κυρίως που και πως αναρρώνει, τα σενάρια που την αφορούν αυξάνονται και γίνονται ακόμη πιο δραματικά.

Απιστία από την πλευρά του William, κακούργημα, διαζύγιο, νευρικός κλονισμός, πλαστική επέμβαση, είναι οι λέξεις που συνοδεύουν το όνομα της πριγκίπισσας της Ουαλλίας σε όλες τις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο και στα social media.

Το περίεργο δημοσίευμα για κακούργημα του William και η νέα φήμη για διπλή απιστία

Μετά τη λάθος κίνηση με την επεξεργασμένη φωτογραφία της Kate Middleton με τα παιδιά της και κυρίως με την υπόνοια πως τραβήχτηκε κατά το παρελθόν και πριν την εγχείρηση της, ήρθε και δεύτερο λάθος. Το πλάνο με την Kate στο αυτοκίνητο με στραμμένο το πρόσωπό της από την άλλη πλευρά, μαζί με τον William, ο οποίος εκείνη την ημέρα πήγαινε στην επίσημη εκδήλωση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Το mea culpa της Kate Middleton για τα 16 λάθη στη νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

Ο φωτογράφος Jim Bennett που τράβηξε το στιγμιότυπο διαρρηγνύει τα ιμάτια του μιλώντας στο People, λέγοντας πως δεν συνηθίζει να κάνουν photoshop, παρά μόνο για να αλλάξει τον φωτισμό. Δηλαδή με λίγα λόγια, δεν προστέθηκε το κεφάλι της Kate. Αλλά οι περισσότεροι αμφισβητούν τα λόγια του. Το βάθος της φωτογραφίας, τα τούβλα που έχουν αλλοιωθεί αποδεικνύουν το αντίθετο.

benett.png

Στο δεύτερο ερώτημα αν ίσχυε θα μιλούσαμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Βρετανίας, από καταβολής της μοναρχίας. Αλλά δεν θα μπορούσε ωστόσο να ισχύει κάτι τέτοιο εις γνώση της Βρετανικής κυβέρνησης. Πάντως στο Tiktok υπάρχουν αμέτρητα βίντεο που αναλύουν το ενδεχόμενο θανάτου της πριγκίπισσας.

Στα σενάρια συνομωσίας ή μη, όπως θέλεις μπορείς να τα χαρακτηρίσεις, επανήλθε και το όνομα της Rose Ηanbury. Της φημολογούμενης πολύ στενής φίλης του William, ή αλλιώς η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του. Η 39χρονη Rose ανήκει στον στενό βασιλικό κύκλο, με τη γιαγιά της λαίδη Lambart να είναι παράνυφος στον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ. Από το 2009 είναι παντρεμένη με τον David Rocksavage, Μαρκήσιο του Cholmodeley, ενώ μένουν στο Norfolk, κοντά στο εξοχικό William και Kate στο Anmer Hall και έχουν σχέσεις μαζί τους. Δες και παρακάτω λεπτομέρειες.

Η εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William και πάλι στο προσκήνιο και το Twitter οργιάζει

Κάποιοι θεωρούν πως τίθεται θέμα απιστίας του William, χωρίς αυτό μπορεί να αποδειχθεί. Η Kate έχει κοινωνικές επαφές μαζί της. Έχουν βρεθεί μαζί σε αρκετές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

https://www.instagram.com/p/BHACALjgBd2/

Πάντως το δημοσίευμα της New York Post αναφέρει πως το όνομά της επανήλθε στο προσκήνιο. Άρα η εξαφάνιση της Kate μπορεί να οφείλεται και στη δική της ύπαρξη.

https://www.instagram.com/p/C4eUimHhLC9/

Το περίεργο είναι πως υπάρχει και δημοσίευμα (στο The News) τι συμβαίνει στην περίπτωση που ο William ή άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει διαπράξει κακούργημα. Δηλαδή να έχει χειροδικήσει στην Kate; Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα ήταν αδιανόητο, αλλά θα έκανε τις αποκαλύψεις του The Crown να ωχριούν μπροστά σε αυτό - από τη ζωή βγαλμένο - σενάριο. Υπάρχει και το σενάριο απιστίας από την πλευρά της Kate, συνδέοντας το όνομά της με τον Τόμας Κίνγκστον, μέλος της βασιλικής οικογένειας που πρόσφατα πέθανε αιφνιδίως.

Πλαστική, νευρικός κλονισμός και το μυστηριώδες «κάπου» του θείου της Κate

Για τους πιο πρακτικούς που αναλύουν τη φύση της εγχείρησης της Kate και το μεγάλο διάστημα της αποθεραπείας της, υπάρχει το σενάριο της πλαστικής εγχείρησης. Έτσι δικαιολογείται το πως δεν εμφανίζεται δημόσια και πως θα αργήσει να επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Άλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει κακοήθεια και κάνει χημιοθεραπείες όπως ο βασιλιάς Κάρολος, ενώ η δήλωση του εκατομμυριούχου θείου της Gary Goldsmith που μπήκε για λίγο στο βρετανικό Big Brother δημιούργησε ένα ακόμη σενάριο. Εκείνος είπε πως η ανιψιά του η οποία είναι μία υπέροχη μητέρα αναρρώνει σε ένα «Καλό σπίτι, κάπου». Δεν είπε στο σπίτι της και κάποιοι αυτό το «κάπου» το ερμήνευσαν ως μία κλινική αποκατάστασης.

Το σπίτι όπου αναρρώνει η Kate Middleton και γιατί απαγόρεψαν να δουν οι Βρετανοί τα πλάνα της

Υπέστη νευρικό κλονισμό η Kate και είναι σε ψυχιατρική κλινική; Έχει κάποιον άλλον είδους εθισμό;

Όσο το παλάτι δεν διευκρινίζει ξεκάθαρα τι έχει συμβεί και διοχετεύει στον τύπο ή εμφανίζονται παπαρατσικές και αμφίβολης ποιότητας και πιστότητας φωτογραφίες, τα σενάρια θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Τι έχουμε να περιμένουμε εκτός από την αλήθεια μετά τη φωτογραφία της Kate μαζί με την μητέρα της Carole στο αυτοκίνητο, τη φωτογραφία στο Instagram με τα παιδιά της και το στραμμένο στον τοίχο κεφάλι της στο αυτοκίνητο;