Meghan Markle: Άνοιξε νέο προφίλ στο Instagram την ώρα που οι φήμες για την Middleton έχουν ξεφύγει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Meghan Markle: Άνοιξε νέο προφίλ στο Instagram την ώρα που οι φήμες για την Middleton έχουν ξεφύγει

Την ώρα που η κατάσταση της Kate Middleton πάει να μετατραπεί σε σκάνδαλο, η Meghan Markle επανήλθε στο Instagram μετά από 7 χρόνια.

Kι ενώ όλοι αναρωτιούνται για την υγεία της Kate Middleton, με τις φήμες και τα σενάρια συνομωσίας για την κατάστασή της να «δίνουν και παίρνουν» - ειδικά μετά και την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - η Meghan Markle βρήκε την «ευκαιρία» να ανοίξει αθόρυβα έναν λογαριασμό στο Instagram.

Πού είναι η Kate Middleton; Οι φήμες για απιστία του William, κακούργημα και νευρικό κλονισμό

Δεν πρόκειται όμως, για έναν προσωπικό λογαριασμό, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά για το νέο της lifestyle site, με το όνομα American Riviera Orchard. Σύμφωνα με αυτό το πρώτο βίντεο, που μοιράστηκε με τους ήδη 170.000 followers της, η ίδια φαίνεται να τακτοποιεί ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα και να μαγειρεύει κάτι στην κουζίνα του σπιτιού της στο Montecito, φορώντας ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Στο background έχει επιλέξει να ακούγεται το "I Wish You Love" της Nancy Wilson, ενώ αν πατήσεις στο link του site για το American Riviera Orchard, ακόμα δεν υπάρχει καμιά περαιτέρω πληροφορία.

Η Meghan Markle, ωστόσο φαίνεται πως δημιούργησε ένα νέο site με βάση της το Montecito, ως επέκταση του παλιού της blog, το Tig, όπου έγραφε για τον τρόπο ζωής, το φαγητό και τη μόδα, και το οποίο έκλεισε αφού αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Harry. Το American Riviera Orchard θα επικεντρώνεται στο σπίτι, τον κήπο, το φαγητό και τον καθημερινό τρόπο ζωής.

Η άτοπη σύγκριση της Markle με την Middleton και το άνοιγμα του «ασκού του Αιόλου» με τα photoshop

Ενώ, υπήρχαν φήμες το 2023 ότι η Markle θα ακολουθούσε τα βήματα της Gwyneth Paltrow δημιουργώντας μια πολυτελή πλατφόρμα ευεξίας, μια φίλη της Δούκισσας είπε στον βασιλικό συντάκτη του Harper's Bazaar, Omid Scobie ότι το νέο εγχείρημα της Meghan είναι «κάτι πιο προσιτό , κάτι που έχει τις ρίζες στην αγάπη της για τις λεπτομέρειες, την επιμέλεια, τη φιλοξενία, τις απλές απολαύσεις της ζωής και την οικογένεια».

Το όνομα American Riviera Orchard, πάντως φαίνεται να παραπέμπει στη Santa Barbara της Καλιφόρνια, εκεί που ζει η Meghan Markle δηλαδή, με τον Πρίγκιπα Harry και τα δύο παιδιά τους - καθώς η παράκτια πόλη αναφέρεται συχνά ως «Αμερικανική Ριβιέρα» λόγω του ζεστού κλίματος, των καταπράσινων τοπίων και τα εστιατορίων με φαγητό και κρασί.

https://www.instagram.com/p/CX1mz8CvQsh/

Νωρίτερα φέτος, η Markle και ο Πρίγκιπας Harry είχαν ενεργοποιήσει ξανά και τον ιστότοπο Sussex.com, ο οποίος έχει κάποιους δεσμούς με το παλιό της blog.