«Ο William έχει κορίτσι»! Πριν 20 χρόνια ακριβώς, ο πλανήτης γνώρισε την Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
«Ο William έχει κορίτσι»! Πριν 20 χρόνια ακριβώς, ο πλανήτης γνώρισε την Kate Middleton

Πρωταπριλιά του 2004 και ο πλανήτης ολόκληρος γνωρίζει την Kate Middleton, το κορίτσι του πρίγκιπα William που εξελίχθηκε σε γυναίκα της ζωής του.

H Κate Middleton παραμένει απομονωμένη. Το καθολικό Πάσχα πέρασε κι όμως, η επιστροφή της Middleton όπως είχε αναφέρει η αρχική δήλωση του Παλατιού δεν έχει γίνει και η μάχη που δίνει η Kate με τον καρκίνο και οι προληπτικές χημειοθεραπείες τις οποίες κάνει, δεν φαίνεται να της έχουν επιτρέψει να επανέλθει στα καθήκοντά της ή έστω να κάνει μια δημόσια εμφάνιση.

Η επέτειος 20 χρόνων της Kate

Κι ενώ η 42χρονη πριγκίπισσα παίρνει τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει καλά, τα βρετανικά μίντια θυμήθηκαν την ξεχωριστή σημασία που έχει ο Απρίλιος. Κι όχι, δεν μιλάμε μόνο για την επέτειο γάμου των William και Kate στις 29 Απριλίου ή για τα γενέθλια του Louis στις 23 Απριλίου.

Ήταν ξεκίνημα του Απρίλη του 2004, πριν 20 ολόκληρα χρόνια, όταν τα tabloids της Βρετανίας συστήθηκαν με τη Middleton, το πρώτο κορίτσι που εμφάνισε ο William.

H Sun δημοσίευσε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το ρεπορτάζ για τις διακοπές του William με τον πατέρα του και την Kate στο Klosters της Ελβετίας.

Και είναι η ίδια η τρυφερότητα που μοιράζεται η Middleton με τον Willaim, παρά τις δύο δεκαετίες που πέρασαν, παρά την απόκτηση τριών παιδιών, παρά τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που φέρνει το στέμμα στον επόμενο βασιλιά και στη συζυγό του.

Γιατί το BBC αναγκάστηκε να υπερασπιστεί το ρεπορτάζ του για τον καρκίνο της Kate Middleton

SWITZERLAND ROYALS SKIING

Στις φωτογραφίες εκείνες, η 20 χρονη Κate δείχνει χαρούμενη και ήρεμη και είναι το χαμόγελό της αυτό το βασικό χαρακτηριστικό της σε κάθε της εμφάνιση, το χαμόγελο αυτό που οι fans της έχασαν στο τελευταίο βίντεο εκείνο που η πριγκίπισσα αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της.

Ο γάμος του William με την Kate πρέπει να πετύχει

Με τη μοναρχία στη Βρετανία να είναι στην πιο κρίσιμη καμπή στην ιστορία της, ειδικά μετά τη φυγή του Harry και την απώλεια της βασίλισσας, ο γάμος των Wales είναι η σχέση εκείνη μέσα στο Παλάτι που κρατά την ισορροπία. Οι εικόνες αυτές της Middleton στην αρχή της σχέσης με τον William και τα 20 χρόνια που πέρασαν, θυμίζουν σε όλους τη σχέση εκείνη που εγγυάται την ασφάλεια των royal για το μέλλον. Ακόμα και τότε που ο William με την Kate χώρισαν το 2007 για λίγους μήνες, ακόμα και τότε η Kate, με όσα είπε μετά την επανασύνδεση, έδειξε πόσο σοβαρά έχει πάρει τη σχέση της με τον William. Δεν ήταν χαρούμενη, αλλά η εμπειρία την έκανε πιο δυνατή:

Britain Princes

Εξαφανισμένη η Kate Middleton, άφαντος ο William και τα τρία παιδιά αλλά ο Κάρολος έστειλε μήνυμα

«Βρίσκεις πράγματα για σένα που δεν είχες συνειδητοποιήσει ποτέ», είχε πει η Middleton χαρακτηριστικά για τον χωρισμό.

Οι Βρετανοί μιλούν ακόμα και για την ευθύνη που αναλαμβάνει πάντα η Middleton, από τη συγνώμη της για τα φορέματα των παρανύμφων στον γάμο της Meghan μέχρι το λανθασμένο φότοσοπ στην εικόνα της γιορτής της Μητέρας, η Kate λέει πάντα με θάρρος mea culpa.

Μέσα σε δύο δεκαετίες η Kate κατάφερε να γίνει από waity Katie, η μελλοντική βασίλισσα και ήξερε πως αυτό θα γίνει με πρωτόκολλο, με πόνο, με τα tabloids πάνω από το κεφάλι της. Με αυτά ήταν σίγουρη πως θα τα βγάλει πέρα. Μένει να νικήσει και την πιο δύσκολη μάχη, εκείνη με τον καρκίνο.

434463822_374352455428744_7429612729292785761_n.jpg

πηγή facebook