Η Marie Chantal πόζαρε με τα παιδιά της πριν ηλιακή έκλειψη - όπως και πολλοί άλλοι celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Marie Chantal πόζαρε με τα παιδιά της πριν ηλιακή έκλειψη - όπως και πολλοί άλλοι celebrities

Η Marie Chantal και τα παιδιά της παρακολούθησαν την ηλιακή έκλειψη στην Αμερική. Η νέα οικογενειακή φωτογραφία και τα αποθεωτικά σχόλια των followers.

Ένα μοναδικό φαινόμενο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Δευτέρα (08/04) οι κάτοικοι της Βορείου Αμερικής. Αξιοσημείωτο είναι πως τμήματα των ΗΠΑ βυθίστηκαν για λίγο στο σκοτάδι λόγω της ολικής έκλειψης ηλίου.

Σύμφωνα με το Wikipedia η ηλιακή έκλειψη της 8ης Απριλίου 2024 ήταν μια ολική έκλειψη Ηλίου ορατή μέσα σε μια ζώνη που κάλυπτε μέρη της Βόρειας Αμερικής, από το Μεξικό έως τον Καναδά και διασχίζοντας τις συνεχόμενες Ηνωμένες Πολιτείες. Μια ηλιακή έκλειψη συμβαίνει όταν η Σελήνη περνά ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, κρύβοντας έτσι τον Ήλιο.

8 παράξενα πράγματα που βλέπουν οι κάτοικοι της Βόρειας Αμερικής λόγω της έκλειψης ηλίου

H Marie Chantal παρακολούθησε την έκλειψη ηλίου και πόζαρε με 4 από τα 5 παιδιά της

Πριν από λίγες ώρες η Marie Chantal και τα παιδιά της θέλησαν να παρακολουθήσουν το ιδιαίτερο φαινόμενο της έκλειψης ηλίου και αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

https://www.instagram.com/p/C5g4Gq3uYKh/

«Πριν την έκλειψη», έγραψε η Marie Chantal στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μέσα από τα Instagram-stories της η 55χρονη μας έδειξε πώς παρακολούθησε την έκλειψη με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Marie Chantal με τους διαδικτυακούς της φίλους, ξεχώρισε το στιγμιότυπο όπου βλέπουμε την Μαρία Ολυμπία να αναμένει την έκλειψη φορώντας ειδικά προστατευτικά γυαλιά.

Screenshot-2024-04-09-104052.png

Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne έγιναν εθελόντριες και μοίρασαν τρόφιμα στο Λονδίνο

Αρκετοί ήταν οι followers που έσπευσαν να αφήσουν κολακευτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Marie Chantal τονίζοντας: «Τι όμορφο να βλέπεις τη μανούλα Μαρί Σαντάλ με τα όμορφα παιδιά της! Αλλά και η ίδια δεν πάει πίσω είναι κούκλα».

Screenshot-2024-04-09-101810.png

«Ο Αριστείδης μεγάλωσε τόσο πολύ», «Το καλύτερο crew», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Screenshot-2024-04-09-102941.png

«Η Marie Chantal μοιάζει σαν αδερφή των παιδιών της», σχολίασε μια fan επισημαίνοντας πόσο νέα παραμένει η 55χρονη.

Οι celebrities παρακολούθησαν την έκλειψη με ενθουσιασμό

Eκατοντάδες celebrities θέλησαν να παρακολουθήσουν την ηλιακή έκλειψη με τις οικογένειές τους και μοιράστηκαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα social media.

https://www.instagram.com/p/C5gnU42Lmao/

«Αν έχεις τα γυαλιά σου... βγες έξω τώρα!!», έγραψε η Jessica Biel.

O Jason Derulo και η παρέα του βγήκαν στους δρόμους για να δουν live την έκλειψη και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C5gzEHdpZQl/

H Jessica Alba φρόντισε να προμηθευτεί τα ειδικά γυαλιά και μέσα από τα Instagram-stories της μας έδειξε τη θέα από το σπίτι της.

Screenshot-2024-04-09-104527.png

O Kevin Bacon και οι συνεργάτες του έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα για να απολαύσουν το φαινόμενο της έκλειψης.

https://www.instagram.com/p/C5g0086yj4T/

Πηγή κεντρικής: mariechantal22