Η έξοδος του πρίγκιπα William με την Carole Middleton σε παμπ που σχολιάστηκε

Πατούλια Κατερίνα
Η έξοδος του πρίγκιπα William με την Carole Middleton σε παμπ που σχολιάστηκε
Karwai Tang

Ο πρίγκιπας William εμφανίστηκε με τη μαμά της Kate Middleton μέσα στις διακοπές του Καθολικού Πάσχα σε pub στο Norfolk.

Μπορεί μόλις χτες (13/4) η Kate Middleton και ο William να έκαναν το πρώτο τους κοινό στόρι στο Instagram για το μακελειό στην Αυστραλία, όμως σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Richard Eden, ο William έχει κάνει ήδη μια εμφάνιση, στο διάστημα αυτό απομόνωσης με την Kate και τα παιδιά.

«Ο William έχει κορίτσι»! Πριν 20 χρόνια ακριβώς, ο πλανήτης γνώρισε την Kate Middleton

O William με την Carole σε νέα εμφάνιση

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η μαμά της Kate, Carole Middleton μένει αυό το διάστημα μαζί με την κόρη της, τα τρία εγγόνια της και τον γαμπρό της, ειδικά όσο η Middleton λαμβάνει την αγωγή προληπτικής χημειοθεραπείας.

Σύμωνα με το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην MailOnLine, ο William έκανε μια εμφάνιση φυσιολογικού ανθρώπου που έχει ανάγκη να βγει:

«Μου ανέφεραν πως ο William εμφανίστηκε σε pub στο Νorfolk μαζί με την πεθερά του, η οποία μένει μαζί τους».

Η Carole, είναι γνωστό πως είναι η γιαγιά εκείνη που φροντίσει πολύ συχνά τα εγγόνια της, κάτι που φυσικά θα κάνει τώρα που η κόρη της περνάει αυτή τη δύσκολη φάση με την υγεία της.

Μιλώντας στην Telegraph, η Carole είχε άλλωστε πει στο παρελθόν, πως τα παιδιά της και η οικογένειά της προηγούνται πάνω από όλοτς και από όλα.

Οι Wales παραμένουν στο Anmer Hall μετά τις διακοπές του καθολικού Πάσχα στη Βρετανία. Η Kate είχε άλλωστε πει πως το διάστημα αυτό, θέλει για χάρη των μικρών παιδιών της να αντιμετωπίσει την περιπέτεια υγείας της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τότε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο όπου «διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καρκίνος».

Το story των Wales

Mόλις χτες, η Kate Middletonκαι ο πρίγκιπας William εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια μετά την απερίγραπτη επίθεση με μαχαίρι που έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας σήμερα Σάββατο (13/4).

Το αδιανόητο μακελειό σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ, με έναν 40χρονο να αφαιρεί τη ζωή από έξι ανθρώπους προτού πέσει νεκρός από τα πυρά μιας γυναίκας αστυνομικού.

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σηματοδοτεί την πρώτη της 42χρονης μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης καρκίνου.