Συγκινεί ο αδερφός της Kate Middleton: «Εμείς που σκαρφαλώσαμε μαζί πολλά βουνά»

Πατούλια Κατερίνα
Συγκινεί ο αδερφός της Kate Middleton: «Εμείς που σκαρφαλώσαμε μαζί πολλά βουνά»

Το ποστ του James Middleton αλλά και του Charles Spencer, αδερφού της Diana, για την Kate Middleton που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Μπορεί η Pippa Middleton να μην έχει προφίλ στο Instagram, όμως ο James Middleton, ο μικρός αδερφός της Kate, έχει επίσημο λογαριασμό και συγκίνησε τους πάντες με το μήνυμά του για τη μεγάλη του αδερφή.

«Θα σκαρφαλώσουμε μαζί κι αυτό το βουνό»

«Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε μαζί σου κι αυτό το βουνό», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο James Middleton ποζάροντας ως παιδί με τη μεγάλη του αδερφή στο πλευρό του.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry στέλνουν ευχές στην Kate - Viral το βίντεο για τον καρκίνο

https://www.instagram.com/p/C41ArAWogQS/

Μιλώντας για την Kate τον Ιούλιο του 2023 στην εκπομπή Good Morning Britain, ο James είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είναι η αδερφή μου και πάντα την βλέπω έτσι αλλά είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για εκείνη, πάντα απορώ με όσα έχει καταφέρει και την έχω πάντα στο μυαλό μου. Και για να είμαστε ειλικρινείς, επειδή είναι αδερφή μου και ξέρω τα πάντα για εκείνη, το να την βλέπω να ανθίζει στον νέο της ρόλο, είναι κάτι άλλο, είμαι πολύ περήφανος», είπε ο James ο οποίος τόνισε πως είναι ευγνώμων τόσο στην Kate όσο και στον William που έχουν μιλήσει τόσο ανοιχτά για τη σημασία της ψυχικής υγείας, υποστηρίζοντας παράλληλα:

«Θεωρώ πως είναι υπέροχο το γεγονός ότι είναι σε μια θέση που μπορούν να μιλήσουν για τη δική τους ψυχική υγεία και αυτό είναι μια δοκιμασία».

Μέσα στο φθινόπωρο του 2023, ο James Middleton, ο μικρότερος αδερφός της Kate Μiddleton και η σύζυγός του, Alizee Thevenet, έγιναν για πρώτη φορά γονείς, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο James στον λογαριασμό του στο Instagram.

«O Inigo ήρθε στις ζωές μας πριν μερικές εβδομάδες, οι οποίες ήταν οι πιο ξεχωριστές στη ζωή μου, μιας και γνώρισα αυτό το μικρό όμορφο αγοράκι μας.

Παρότι θεωρούσα πως έχω προετοιμαστεί, δεν είχα τελικά προετοιμαστεί γι΄αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα της γνωριμίας με τον Inigo και της αγάπης για την Alizee τώρα που γίναμε τρεις.

Προσαρμοστήκαμε στη νέα μας ζωή ως γονείς και του μίλησα για την Ella που αν δεν ήταν εκείνη κομμάτι της ζωής μας, εκείνος δεν θα ήταν εδώ σήμερα και για το πόσο μας λείπει. Τα κατοικίδια είναι υπέροχα την υποδοχή του μικρού και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του νοσοκομείου Basingstoke που από τον πρώτο υπέρηχο μέχρι την πρώτη φορά ως τρεις, μας στήριξαν και μας πρόσεξαν διαρκώς», έγραψε ο τότε James χαρακτηριστικα.

Ένα ποστ για την Kate, έκανε και ο Charles Spencer, αδερφός της αδικοχαμένης Diana.

Ο Charles Spencer δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ένα screen shot από το βίντεο της Kate Middleton και έγραψε στη λεζάνταQ

https://www.instagram.com/p/C42ipdaoxoy/