Spoiler Σασμός: Ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή; Ο Νικηφόρος δίνει την απάντηση!

Ιωάννα Τζανή
Spoiler Σασμός: Ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή; Ο Νικηφόρος δίνει την απάντηση!

Ο Νικηφόρος, ο γιος του Στεφανή, αποκαλύπτει τις συνταρακτικές εξελίξεις που θα δούμε στον «Σασμό».

Ο «Σασμός» στον Alpha μας έχει καθηλώσει! Οι σκηνές αγωνίας και απρόσμενων γεγονότων δεν λείπουν και από το αποψινό επεισόδιο μετά τη δολοφονία του Στεφανή. Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο σώμα του πατέρα του, η Βασιλική θρηνεί τον άντρα της, ενώ σε ολόκληρο το χωριό επικρατεί αναστάτωση!

Ένα είναι το ερώτημα που τους βασανίζει όλους: Γιατί τον Στεφανή και ποιος είναι ο φονιάς; Η Καλλιόπη πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής για να τη στηρίξει ψυχολογικά.


https://www.instagram.com/p/CUExMFQqQtN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Άσπα σοκάρεται με την δολοφονία του κρυφού εραστή της και συνειδητοποιεί πως ο άντρας της Κώστας κάτι της κρύβει. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, το άκουσμα της είδησης ταράζει την Μαρίνα. Η πρώτη της έννοια είναι ο γιος της Πέτρος ο οποίος λείπει απ'ο το πρωί και αναζητά το όπλο του.

Οι έρευνες της αστυνομίας για να βρεθεί ο δολοφόνος ξεκινούν. Ωστόσο, στο καφενείο του χωριού έχουν ήδη ξεκινήσει όλοι να μιλούν για τη βεντέτα. Τα δελτία των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών έχουν πάρει φωτιά!



Η Αργυρώ συναντιέται με τον Αστέρη, με τον θυμό και την αγωνία να κυριεύουν τη συνάντηση αυτή. Τα πράγματα για εκείνους έχουν πια φτάσει σε αδιέξοδο. Μπορεί, όμως, να βοηθήσει τον αδελφό της, ο οποίος κινδυνεύει να βρεθεί ύποπτος για τον φόνο.

Ο μοναδικός άνθρωπος που είδε πραγματικά τον δολοφόνο, είναι ο Μανόλης! Όμως, επειδή είναι ένα πολύ συνεσταλμένο και φοβισμένο παιδί, ταλαιπωρείται ψυχολογικά γιατί γνωρίζει οτι αν αποκαλύψει την αλήθεια θα γίνει πανικός! Έτσι, λέει σε όλους ότι δεν έχει δει ποιος σκότωσε τον Στεφανή.

Η αδερφή του Θεοδώρα (Δανάη Παππά), ωστόσο, έχει αντιληφθεί το μυστικό του και θα τον πιέσει να μιλήσει. Τον κατευθύνει, όμως, σε άλλο πρόσωπο, γιατί μην ξεχνάμε ότι έχει βάλει σκοπό να εκδικηθεί τον Πέτρο.


https://www.instagram.com/p/CUCOdKBqCWI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα μιλήσει ο Μανόλης;

Ο Γιώργος Αμούτζας, o οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στη δημοφιλή σειρά του Alpha, που σημειώνει καθημερινά πρωτιές στην τηλεθέαση, μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και έδωσε spoiler!

«Ο Μανόλης είναι ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου. Γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για τον Νικηφόρο, γι' αυτό δε θα του πει για τον δολοφόνο για να μην τον ξαναπληγώσει. Συν τοις άλλοις, οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει , αλλά είναι και πολύ κλειστό παιδί. Δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Το να μοιραστεί αυτό το οποίο έχει δει, που δεν είναι και κάτι ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.


https://www.instagram.com/p/CTwxueXISvW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως σου αποκαλύψαμε πρώτοι στο queen.gr, τρεις είναι οι βασικοί ύποπτοι που μπορεί να σήκωσαν το όπλο και να δολοφόνησαν τον Στεφανή: Ο Κώστας (ο σύζυγος της Άσπας, με την οποία διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση ο Στεφανής), ο Πετρής Βρουλάκης (υπήρχε η διαμάχη για το χωράφι) και ο Μαθιός.

Σασμός: Οι τρεις ύποπτοι για τη δολοφονία του Στεφανή και ο ένοχος που ετοιμάζει νέο χτύπημα

Ο ηθοποιός υποστήριξε, ωστόσο, ότι «θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος. Θα δούμε μια ωραία σχέση να εξελίσσεται μεταξύ Νικηφόρου και Μαθιού. Οι τηλεθεατές θα μάθουν σύντομα τον δολοφόνο».



Και πρόσθεσε ότι «ο Νικηφόρος θα αργήσει να μάθει την αλήθεια. Είναι σαν τραγικός ήρωας: θα συμβαίνουν πράγματα που θα τα ξέρουν οι τηλεθεατές, οι γύρω του, και όχι ο ίδιος! Επίσης, ο Νικηφόρος θα βλέπει εφιάλτες γιατί δε θα μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα του ετοιμοθάνατου πατέρα του, ο οποίος προσπαθεί να του ψελλίσει κάτι, προφανώς τον δολοφόνο του, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει. Είναι κάτι που τον βασανίζει. Είναι η φράση που δεν ολοκλήρωσε ο πατέρας του...».

Cover photo: @sasmos_alphatv_official