Η viral απάντηση της Νικολούλη στις κατάρες και η υποστήριξη των celebrities

Η viral απάντηση της Νικολούλη στις κατάρες και η υποστήριξη των celebrities

Η Αγγελική Νικολούλη δεν είναι ξένη στις απειλές και τα μακάβρια μηνύματα, και αυτό φαίνεται από την αντίδρασή της. Στο πλάι της και Ελληνίδες celebrities.

Ακόμα μία απειλή δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της, "Φως στο Τούνελ" και η απάντησή της ήταν αποστομωτική. Την υποστήριξή τους έδειξαν και κάποιες celebrities, κάνοντας share την απάντησή της στα social media.

https://www.instagram.com/p/CoC1RRsI4bF

«Νικολούλη μάς έκαναν»: Το Φως στο Τούνελ επέστρεψε & η Νικολούλη είπε το πιο επικό στους τηλεθεατές

Η αποστομωτική απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στις απειλές

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αγγελική Νικολούλη δέχεται μακάβρια μηνύματα, απειλές ή κατάρες. Αυτήν τη φορά, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" του Mega, η fan-favorite ερευνήτρια και δημοσιογράφος έλαβε ένα νέο μήνυμα κατά τη διάρκεια της live εκπομπής της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φυσικά δεν τη φόβισε, ούτε την απέτρεψε από το να συνεχίσει τη δουλειά της εκείνη τη στιγμή, απαντώντας τόσο με σοβαρότητα, όσο και με χιούμορ στις απειλές και παρότρυνε την πιστή ομάδα της να μην δώσει σημασία.

"Τώρα να δώσουμε σημασία σε αυτό; Είναι κατά του "Νικολούλη Ψόφα" την άλλη φορά, τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ρε παιδιά τώρα, ούτε για πλάκα δεν είναι αυτό τώρα, εντάξει. Δεν δίνουμε. Μην δίνετε σημασία παιδιά. Μην δίνετε σημασία σε αυτά. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι. Λοιπόν, μην δίνετε σημασία σε αυτά", είπε η Νικολούλη κλείνοντας με μια περιπαιχτική, σχεδόν χορευτική κίνηση ανοίγοντας λίγο το σακάκι της και κάνοντας μια μικρή όρθια υπόκλιση. Δείτε τη στο βίντεο παρακάτω:

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της καταξιωμένης εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με τη θριλερική υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδέρφια και την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αυτήν την περίοδο κάθεται στο εδώλιο κατηγορουμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

"Έχουμε συμβάλλει και έχουμε βοηθήσει να εξιχνιαστούν 26 δολοφονίες όλα αυτά τα χρόνια. Άρα φαίνεται ότι κάτι κάνουμε", έδωσε ως απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε η ίδια και η εκπομπή της από τον Αλέξη Κούγια.

Οι celebrities που στηρίζουν το "είδωλο"

Η Αγγελική Νικολούλη, έχοντας αναπτύξει μια αξιαγάπητη και ευυπόληπτη περσόνα εδώ και 28 χρόνια ρίχνοντας φως σε σκοτεινές υποθέσεις αλλά και με το μοναδικό της ταμπεραμέντο, έχει χτίσει ένα πιστό κοινό που στέκεται στο πλάι της, θαυμάζοντας όχι μόνο τις ικανότητές της, αλλά και τον χαρακτήρα της.

Οπότε, όπως ήταν αναμενόμενο, απανταχού θαυμαστές πήραν το μέρος της γράφοντας στα social media ατάκες όπως "Αγγέλω μη μασάς" και "Ρε ποιος αλήτης πείραξε την Αγγέλω μας;". Σε αυτόν τον χορό υποστήριξης έλαβαν μέρος και celebrities, που μοιράστηκαν το viral βίντεο της Αγγελικής Νικολούλη, όπως η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαΐδου, η αθλητικογράφος και δις (!) πρώην παίκτρια του Survivor, Ευριδίκη Βαλαβάνη, και η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Ηλιάκη.

Bullying: Η Ναταλία Γερμανού είναι με το μέρος του Κοκογιαννάκη και το ίδιο και ο κόσμος