Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε πρόβα νυφικού και μια ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε πρόβα νυφικού και μια ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της

Το 25χρονο μοντέλο πόζαρε με εντυπωσιακό νυφικό και μας έδειξε το ανανεωμένο της look.

Μπορεί το όνομά της να είχε ακουστεί έντονα για το Survivor All Star ωστόσο η Κάτια Ταραμπάνκο αρνήθηκε να πάει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο και το reality επιβίωσης.

Η νικήτρια του GNTM έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο του Τύπου για την προσωπική της ζωή ωστόσο φέτος εστιάζει στην καριέρα της και κυνηγά τα όνειρά της στον χώρο της μόδας.

Το νεαρό μοντέλο πειραματίζεται συχνά με την εικόνα της και δεν φοβάται να κάνει μεγάλες αλλαγές. Τους τελευταίους μήνες η Ταραμπάνκο έχει υιοθετήσει διάφορα hair looks και «παίζει» τόσο με το μήκος αλλά και με την απόχρωση των μαλλιών της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε πρόβα νυφικού

Πριν λίγα 24ωρα η 25χρονη βρέθηκε στο ατελιέ της γνωστής σχεδιάστριας Μαρίας Θεοτόκη και έκανε πρόβα νυφικού. Το μοντέλο θα περπατήσει για ακόμη μια χρονιά με νυφική δημιουργία στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου. Αρκετές celebrities και γνωστά μοντέλα (Χαρά Παππά, Έλενα Τσαγκρινού, Γαρυφαλιά Καληφώνη κ.ά) θα δώσουν το παρών στο bridal show και θα φορέσουν εντυπωσιακές λευκές δημιουργίες.

Αυτό που αρκετοί διέκριναν βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες είναι το ανανεωμένο κούρεμα του μοντέλου αφού πλέον έχει pixie cut με έντονη φράντζα. Το χρώμα παραμένει για την ώρα ανοιχτό καστανό και αναδεικνύει πλήρως τα νεανικά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο και 4 ακόμα παίκτες που θα μας λείψουν από το Survivor All Star

Το νέο επαγγελματικό βήμα

Η Κάτια Ταραμπάνκο επένδυσε έξυπνα τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor δημιουργώντας τη δική της σειρά καλλυντικών, σε συνεργασία με γνωστή ελληνική εταιρία.

1678214184534-970111470-tarabanko2.jpg

Η 25χρονη μας έδειξε μια άλλη της πλευρά στις φωτογραφίες της καμπάνιας και δηλώνει περήφανη για αυτό το εγχείρημα. Η σειρά περιλαμβάνει τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Το μοντέλο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είσαι μοναδική, ανέδειξε την ομορφιά σου και απελευθέρωσε τον δυναμισμό που υπάρχει μέσα σου! Τόνισε κάθε χαρακτηριστικό σου, υπογράμμισε κάθε ιδιαίτερη γωνία σου, πρόσθεσε λάμψη στο φως σου, και χαμογέλα στην υπέροχη αυτή εκδοχή σου, γιατί αυτή είσαι Εσύ! #kween_you».

1678214489972-512762346-tarabanko3.jpg

Όπως η ίδια μας αποκάλυψε μέσα από το Instagram της εδώ και λίγες εβδομάδες δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης αφού έχει ποσοστό σε urban pasta project που άνοιξε τις πόρτες του στο Χαλάνδρι.

Πηγή κεντρικής: kweenkatyatar