Η Κάτια Ταραμπάνκο και 4 ακόμα παίκτες που θα μας λείψουν από το Survivor All Star

Η Κάτια Ταραμπάνκο και 4 ακόμα παίκτες που θα μας λείψουν από το Survivor All Star

Μία ημέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star, δεν στο κρύβουμε, θέλαμε να δούμε πέντε παίκτες που δεν υπέγραψαν για το Survivor All Star.

Με πάρτι και χαμόγελα ξεκινάει αύριο, Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 το Survivor All Star. Κι ενώ ακούγεται πως έχουν πέσει ήδη καμπάνες σε παίκτες όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το βίντεό της στο Youtube και ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το τελευταίο γεύμα στον Άγιο Δομίνικο, το παιχνίδι ξεκινάει και μας λείπουν ήδη κάποιοι παίκτες που είτε δέχτηκαν πρόσκληση και δεν συμφώνησαν, είτε να τους έγινε κρούση για συμμετοχή στο παιχνίδι.

Κάτια Ταραμπάνκο:

Το 2021 μπήκε με όρεξη και δύναμη και ένα πρόβλημα υγείας την έστειλε εκτός παιχνιδιού. To 2022 η Κάτια επέστρεψε πιο αδύναμη αγωνιστικά με μια μυθική όμως συμφωνία για να κλείσει τον κύκλο του Survivor. Στο φετινό All Star, η Κάτια δέχτηκε πρόταση όπως αποκάλυψε αλλά δεν συμφώνησε τελικά για τη μεγάλη επιστροφή.

«Σχόλια πάντα θα υπάρχουν. Θέλω να βρω χρόνο για να σπουδάσω υποκριτική κάποια στιγμή. Γιατί να μην δίνουμε προς το παρόν τις ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπάνε κάτι. Δεν θα πάω τρίτη φορά. Συζητήσαμε, έγινε η πρόταση, τα βάλαμε κάτω αλλά χρονικά δεν προλαβαίνω. Ο κύκλος τα έκλεισε πέρσι. Τα χρήματα από το ριάλιτι τα επένδυσα παντού: σε φωτογραφίσεις, σε γυρίσματα, σε ταξίδια για τα καλλυντικά», τόνισε η Κάτια.

Να σου θυμίσουμε πως οι φήμες ήθελαν την Κάτια να παίρνει 5.500 ευρώ ανά εβδομάδα στο Survivor 2021 και πάνω από 10.000/ εβδομάδα στο Survivor 2022.

Ποιος άλλος θα μας λείψει;

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπορεί να μείνει πιστή σε ένα χρώμα μαλλιών και η αλλαγή είναι μεγάλη (ξανά)

James Καφετζής:

Ήταν ο μεγάλος σταρ του Survivor 2021, αγωνίστηκε με πάθος, είχε όλα τα φόντα να βγει νικητής και τελικά μετά την ανακοίνωση πως το παιχνίδι θα διαρκέσει έναν ακόμα μήνα τα βρόντηξε και έφυγε.

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο Survivor All Star. Δεν πάω εγώ στο Survivor. Είχα πει για χαβαλέ ότι θα πήγαινα στο Survivor αν έπαιρνα 100 ευρώ παραπάνω από τον Τριαντάφυλλο, αλλά ούτε αυτός θα πάει. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα.

Πιο πιθανό να με δείτε να φεύγω με τον Τριαντάφυλλο Αυστραλία που με κάλεσε να πάω μαζί του στην περιοδεία, παρά να πάω στο Survivor. Για τον Τριαντάφυλλο δεν είναι δίκαιο να πάρει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, από τη στιγμή που την προηγούμενη φορά έπαιρνε 5.500. Δεν έχω κάποια επικοινωνία με τον Νίκο Μπάρτζη, καλή τύχη του εύχομαι και να γυρίσει πίσω υγιής», είχε πει η James που θα μπορούσε να γίνει και πάλι φίλος με τον Νίκο Μπάρτζη και μαζί να φτάσουν τελικό.

https://www.instagram.com/p/CmWVqKnuLpp

Νάσος Παπαργυρόπουλος:

Ο γόης του Survivor 2018 θα έπρεπε να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει και να αποδείξει πως ο τραυματισμός σε εκείνη τη σεζόν του στέρησε την ευκαιρία να πάει πιο κοντά στον τελικό.

«Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Είχα ψηφιστεί πάρα πολλές φορές και αυτό μου έδειξε τη συμπάθεια του κοινού. Φεύγω με χαμόγελο, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Για μένα, όπως είχα πει, ήταν το ταξίδι που είχε σημασία και όχι τόσο ο προορισμός. Ομολογώ ότι όταν μπήκα δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά και για τις δυσκολίες, αλλά και αγωνιστικά. Έχουν μείνει πάρα πολύ δυνατά παιδιά μέσα και φαίνεται η αξία τους.

Μου ήταν πολύ δύσκολο να τους ανταγωνιστώ πλέον. Ιδιαίτερα και μετά τον τραυματισμό μου ομολογώ πως με τη βοήθεια των γιατρών έπαιζα. Είχα σχεδόν καθημερινά παυσίπονες ενέσεις για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλες αυτές τις κακουχίες που με κατέβαλαν», είχε πει ο Νάσος στην αποχώρησή του.

Γιώργος Χρανιώτης:

Αν κάποιοι ήθελαν με μανία τον Ντάνο άκα Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor ξανά, εμείς θα θέλαμε την πραγματική δύναμη του Survivor 2017, τον Γιώργο Χρανιώτη ξανά στο παιχνίδι. Ο μόνος που ξέρει από απομόνωση, από επιβίωση, διάσημος για το μαγιό που έφυγε στη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου, θα μπορούσε να επιστρέψει και να σαρώσει.

«Όχι, δεν δέχτηκα πρόταση για το Survivor All Star. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ήξεραν ότι θα έχω θέατρο. Ούτως ή άλλως, δεν θα πήγαινα. Σίγουρα δεν θα άφηνα το θέατρο για να πάω στο Survivor. Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Το έζησα μια φορά, στα καλά του. Δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω τώρα».Τέλος, ανέφερε πως ποτέ δεν παρακολούθησε το Survivor στην τηλεόραση, καθώς του φαινόταν βαρετό.
«Δεν παρακολούθησα ούτε το δικό μου. Μου αρέσει πολύ να παίζω, μου άρεσε η διαδικασία του να ζήσω όλο αυτό το πράγμα, αλλά να το δω σαν θεατής, βαριέμαι», είπε πρόσφατα ο ΧΡΑ όπως τον αποκαλούσαν στο Survivor.

Ελισάβετ Αϊναντζόγλου:

Ήταν η Nέμεσις του Ορέστη Τσανγκ, ήταν η παίκτρια που ο κόσμος κράτησε στο Survivor 2017 ξανά και ξανά. Η Ελισάβετ θα μπορούσε άνετα να είναι μία από τις παίκτριες του All Star και να διεκδικήσει την αμοιβή εκείνη που δεν πήρε ποτέ ως μαχήτρια.

«Δεν πήρα χρήματα στον βαθμό που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Σαν Μαχητές πήραμε πολύ χαμηλότερα ποσά από αυτά που είχαν ακουστεί τότε για εμάς και από αυτά που ακούγονται και σήμερα», είχε πει πριν χρόνια η Ελισάβετ.