Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Ελεονώρα Μελέτη και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Ελεονώρα Μελέτη και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Ελεονώρα Μελέτη!

Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν χείμαρρος για μία ακόμη φορά και μίλησε για όλα όσα αισθάνεται τις μέρες της καραντίνας, για το μωράκι της, τον σύζυγό της αλλά και για την beauty routine της.

Η Ελενώρα αποκάλυψε ότι δεν έχει προϊόντα μακιγιάζ στο σπίτι, της αρέσει να φοράει έντονο κραγιόν και μάσκαρα μόνο αν βγει το βράδυ. Δε φοράει make up, παρά μόνο για να καλύπτει μόνο τις πανάδες που προέκυψαν μετά την εγκυμοσύνη της.

Η 2χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα, δε μπορεί να καταλάβει την κατάσταση με τον Κορονοϊό. Θέλει να δει από κοντά τις γιαγιάδες της και κλαίει όταν κλείνουν τη βιντεοκλήση. Όμως έχει την αμέριστη συμπαράσταση του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη. Περιέγραψε και πώς γνωρίστηκαν!

Η Ελεονώρα ως γνήσια σπιτόγατα, είπε στη Δέσποινα Καμπούρη ότι της αρέσει να μένει σπίτι έτσι κι αλλιώς και αυτή την περίοδο πρέπει όλοι να είμαστε ελαστικοί με τον εαυτό μας. Κάθε πρόκληση κρύβει διαφορετικές ευλογίες για τον καθένα μας.

Δεν πιστεύει σε συνωμοσίες. Πιστεύει ότι τα πάντα είναι ενέργεια. Είμαστε όλοι παραλήπτες ενός μηνύματος, που ο καθένας θα το χρησιμοποιήσει διαφορετικά. Θεωρεί ότι ο κορονοϊός είναι μια ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό των σχέσεων.

Μάλιστα στο live αποκάλυψε ότι θέλει να ξαναγυρίσει στο ξανθό μαλλί!

Δες τη συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί!