Χάρης Αναγνωστόπουλος: «Όταν όλα τελειώσουν θέλω να δω τους δικούς μου»

Χάρης Αναγνωστόπουλος: «Όταν όλα τελειώσουν θέλω να δω τους δικούς μου»

Συνέντευξη με τον δικηγόρο του Deal.

Toν έχεις σίγουρα ξεχωρίσει στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Είναι ο γοητευτικός δικηγόρος ο οποίος δίνει τις νομικές του συμβουλές, κάτι που στο παρελθόν έκανε με εξίσου μεγάλη επιτυχία ο επίσης γοητευτικός Γιάννης Μαρακάκης. Ο Χάρης Αναγωστόπουλος λοιπόν, είναι μία ειδική περίπτωση καθώς είναι πολλά περισσότερα από ένας εμφανίσιμος και μορφωμένος άντρας.

Και επειδή σίγουρα έχεις περιηγηθεί στο λογαριασμό του στο Instagram και σίγουρα θέλεις να μάθεις περισσότερα γι' αυτόν, ετοιμάσαμε μία συνέντευξη, φυσικά από απόσταση, για να τον ρωτήσουμε όλα αυτά που θέλαμε (και ήθελες) εδώ και καιρό.

Χάρη είδαμε ότι αποδέχθηκες το «handstand challenge» και το έκανες με επιτυχία! Είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται ή μπορεί και ένας λιγότερο γυμνασμένος άνθρωπος να το κάνει χωρίς να βρεθεί με κατάγματα σε κάποιο νοσοκομείο;

Οι πολλές ώρες που περνάμε πλέον σπίτι μας οδηγούν κάποιες φορές στο να αναζητούμε καινούριους τρόπους ψυχαγωγίας, αλλά και εναλλακτικούς τρόπους άθλησης. Η συγκεκριμένη πρόκληση συνδύαζε και τα δυο για αυτό και την αποδέχτηκα, θα προτιμούσα να μην τη βαθμολογήσω γιατί τα νοσοκομεία αυτή την περίοδο δεν χρειάζονται περιττές επιβαρύνσεις.

Με μία μικρή περιήγηση στο λογαριασμό σου στο Instagram, είδα ότι ασχολείσαι με υπερβολικά πολλά αθλήματα. Πότε τα προλαβαίνεις; Υπάρχει κάποιο που αγαπάς πιο πολύ;

Δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για αθλητικές δραστηριότητες. Ωστόσο, όταν βρίσκω ευκαιρία, κάνω διάφορα αθλήματα, αναλόγως την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιο, αυτό θα ήταν το kite surf.

Τώρα με την καραντίνα, εκτός από γυμναστική που σίγουρα κάνεις, πώς περνάει η μέρα σου; Είσαι από τους τύπους καραντίνας που κάνουν συνέχεια κάτι ή κάθεσαι στον καναπέ για ατελείωτο binge watching;

Η καραντίνα μοιάζει στα μάτια μερικών ως τιμωρία και σε άλλων ως ευκαιρία. Προσπαθώ να αξιοποιήσω το χρόνο αυτό, εκτός από την ξεκούραση και τη ψυχαγωγία που όλοι χρειαζόμαστε, για αυτοβελτίωση.

Με την τηλεόραση και το Deal πώς ασχολήθηκες; Θα ήθελες να συνεχίσεις στο χώρο ή σε "χόρτασε" αυτή η εμπειρία;

Ο χώρος της τηλεόρασης δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, αλλά προέκυψε τυχαία. Αυτό που ξέρω να κάνω και μου αρέσει μέχρι στιγμής είναι μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αν μου προταθεί κάτι ενδιαφέρον, σίγουρα θα το εξετάσω, με την προϋπόθεση πάντα ότι δεν επηρεάζει την κυρία ενασχόληση μου.

Μιας και είσαι δικηγόρος...Πιστεύεις τελικά ότι τα διαζύγια μετά την καραντίνα θα αυξηθούν ή είναι όλα θέμα marketing και υπερβολικών προβλέψεων;

Η άποψη αυτή στηρίζεται σε στατιστικά στοιχεία από την Κίνα που προηγείται χρονικά. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνουμε στη διαδικασία του επαναπροσδιορισμού του προσωπικού μας χρόνου και χώρου και αυτό ορισμένες φορές μπορεί να μας δυσκολέψει. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτεί αυτή η μελέτη και για τη χώρα μας. Το θλιβερό είναι, ότι ήδη στη χώρα μας, διαπιστώνονται πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Αν έπρεπε να φτιάξεις το top 3 των σειρών που έχεις παρακολουθήσει αυτή την περίοδο, ποιες θα ήταν αυτές;

Better call Saul, Casa de papel και Ozark.

Σε περίπτωση που περνάς την καραντίνα μόνος σου, με ποιο άτομο θα ήθελες να είσαι μαζί;

Δεν είναι κακό να περνάμε και λίγο χρόνο με τον εαυτό μας.

Τι σου έχει λείψει περισσότερο από την Π (προ) Κ (καραντίνα) εποχή;

Η συναναστροφή με τον κόσμο και το σινεμά.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν τελειώσει όλο αυτό;

Να δω τους δικούς μου.

Και μία τελευταία και πολύ σημαντική ερώτηση: Ξέρουμε ότι είσαι 34 ετών... δεν ξέρουμε όμως το ζώδιό σου!

Έχω γεννηθεί στις 27/10/82

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις κι άλλες φωτογραφίες του Χάρη: