Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Κατρίνα Τσάνταλη και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Κατρίνα Τσάνταλη και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Απριλίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Κατρίνα Τσάνταλη.

Η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, έδωσε διαδικτυακό ραντεβού με την Κατρίνα Τσάνταλη και οι θεατές του Instagram του Queen είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμη μια ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Η Κατρίνα Τσάνταλη αποκάλυψε ότι τις μέρες της καραντίνας μιλάει πολύ με τους φίλους και τις φίλες της. Ανάμεσα στους αγαπημένους φίλους της βρίσκονται πολλοί celebrities, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Νίκος Μουτσινάς. Ακόμη, είπε ότι τη ζορίζει πολύ το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάει στην οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Ο κορωνοϊός δε φοβίζει την ίδια, όπως είπε χαρακτηριστικά, γιατί έχει δυνατό οργανισμό. Η Κατρίνα φοβάται μόνο για την υγεία και ασφάλεια των δικών της ανθρώπων.

Επίσης, η γλυκιά επιχειρηματίας εξήγησε ότι τώρα που μένει σπίτι περνάει πολύ χρόνο με τα σκυλάκια της, βλέπει Netflix, μαγειρεύει πολύ και υγιεινά, ασχολείται με τον κήπο της, ζωγραφίζει, ενώ δεν παραλείπει να αφιερώνει αρκετό χρόνο στη δουλειά της.

Η Κατρίνα μίλησε, όμως, και για ομορφιά. Αποκάλυψε ότι βαριέται πάρα πολύ και δεν κάνει DIY συνταγές, ενώ δεν αντέχει να βλέπει απεριποίητα τα νύχια της, αλλά δεν έχει δοκιμάσει να τα βάψει μόνη της. Ούτε, βέβαια, έχει τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της. Άλλωστε, επισκέπτεται τον κομμωτή της μια φορά στους έξι μήνες, οπότε δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο θέμα αυτήν την περίοδο.

Η Κατρίνα Τσάνταλη- εκτός από την οικογενειακή επιχείρηση με κρασιά- ασχολείται και με το παιδικό βιβλίο. Μάλιστα, είπε στη Δέσποινα Καμπούρη ότι τον Μάιο αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Μια θάλασσα πλαστικά». Ετοιμάζει, όμως, ακόμη ένα βιβλίο για τον Οκτώβρη, το θέμα του οποίου εμπνεύστηκε από κάποια σχόλια στο Instagram.

Η όμορφη Κατρίνα δε δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις των θεατών του live, αποκαλύπτοντας ότι ο αγαπημένος της προορισμός στην Ελλάδα είναι η Σύμη, ενώ αποκάλυψε και πώς έχει βαπτιστεί. Το βαπτιστικό της όνομα είναι Αικατερίνη, αλλά η μαμά της από πολύ μικρή τη φώναζε Κατρίνα και έτσι καθιερώθηκε.

Όσον αφορά τον γάμο, η ξανθιά επιχειρηματίας και συγγραφέας αποκάλυψε ότι δεν την αφορά, γιατί βαριέται τα διαδικαστικά, αλλά σίγουρα θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια.

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:



Διάβασε ακόμα: Η Τζένη Μπότση live στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη (video)