Δες τι έγινε στο live του Queen με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο live του Queen με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Απριλίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακόμη μία Δευτέρα η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, υποδέχθηκε διαδικτυακά την καλεσμένη της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα στο Instagram του Queen. Η Κωνσταντίνα ήταν άκρως ευχάριστη και ομιλητική στη συνέντευξη και αποκάλυψε πολλές πτυχές του εαυτού της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια εξήγησε ότι τις μέρες της καραντίνας περνάει πολλές ώρες με το σκυλάκι της, μιλά μέσω facetime με την οικογένειά της στη Ρόδο, πηγαίνει καθημερινά για τρέξιμο για να «καθαρίσει» το μυαλό της από τη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε, ενώ αποκάλυψε ότι εν μέσω εγκλεισμού έχασε τέσσερα ολόκληρα κιλά. Σε αυτό τη βοήθησε και το γεγονός ότι πίνει πολύ νερό, ενώ δεν πίνει καθόλου αναψυκτικά.

Η αλήθεια είναι- όπως είπε η Κωνσταντίνα- ότι δεν «το έχει» πολύ με τη μαγειρική και γι’ αυτό μαγειρεύει όλο τα ίδια και τα ίδια. Φυσικά, βλέπει πολύ Netflix, αλλά λύνει και γρίφους, γιατί θέλει να έχει σε εγρήγορση το μυαλό της.

Η Κωνσταντίνα μίλησε και για θέματα ομορφιάς. Χαρακτηριστικά είπε ότι χρησιμοποιεί σαπούνι καθαρισμού, κρέμα προσώπου και ορό, φοράει πάντα αντηλιακό και δε χρησιμοποιεί ποτέ υγρά μαντηλάκια καθαρισμού. Επίσης, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έχει κάνει botox, ούτε και καμία αισθητική επέμβαση.

Δε δίστασε, βέβαια, να αποκαλύψει τα κιλά και την ηλικία της. Η Κωνσταντίνα είπε στους θεατές του live ότι ζυγίζει 62 κιλά, έχει ύψος 1.74, ενώ είναι 32 ετών. Έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία (ΦΠΨ) στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει το πτυχίο της. Το θέλει πολύ, όμως, και για αυτό θα βάλει τα δυνατά της να περάσει τα 5 μαθήματα που χρωστάει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε και για το Survivor. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στη Δέσποινα Καμπούρη ότι αν γύριζε πίσω το χρόνο θα ξαναπήγαινε στο reality επιβίωσης. Εκεί, ο κόσμος κατάλαβε ποια ακριβώς είναι η Κωνσταντίνα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η γλυκιά παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι θα ήθελε και πάλι να αναλάβει μια δική της εκπομπή, γιατί αγαπά πολύ τη δουλειά της. Θα χαιρόταν πολύ να συνεργαζόταν ξανά με τον Παύλο Σταματόπουλο, την Μπέττυ Μαγγίρα ή τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Σχετικά με το Just The 2 of Us στο οποίο συμμετέχει και διακόπηκε λόγω κορωνοϊού, η Κωνσταντίνα είπε ότι ήδη η παραγωγή του show σκέφτεταιαυτές να ξεκινήσουν και πάλι γυρίσματα τις επόμενες μέρες.

Τέλος, η Κωνσταντίνα δε δίστασε να μιλήσει για τα προσωπικά της. Εξομολογήθηκε ότι λατρεύει το Παρίσι, γιατί εκεί έζησε έναν πολύ μεγάλο έρωτα και έχει όμορφες αναμνήσεις, ενώ τόλμησε να παραδεχθεί ότι της λείπει η συντροφικότητα, αλλά πρέπει να βρει κάποιον με τον οποίο θα έχει χημεία για να κάνει σχέση.

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:



Διάβασε ακόμα: Η Κατρίνα Τσάνταλη live στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη (video)