Χριστίνα Μπόμπα: Τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, τα κιλά της καραντίνας και ο γάμος της με τον Σάκη

Χριστίνα Μπόμπα: Τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, τα κιλά της καραντίνας και ο γάμος της με τον Σάκη

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Την Τετάρτη του Πάσχα, η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, συνάντησε διαδικτυακά, στο Instagram του Queen, τη Χριστίνα Μπόμπα και οι θεατές του live παρακολούθησαν μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, μετά την περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊό, ήταν πιο ευδιάθετη και χαμογελαστή από ποτέ. Η γνωστή παρουσιάστρια και social media content creator είπε ότι έχει ξεκινήσει διατροφή, γιατί εν μέσω καραντίνας πήρε 3-4 κιλά. Μάλιστα, τη διατροφή ακολουθεί και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα εξήγησε ότι δεν ήταν πάντα fan της υγιεινής ζωής, αλλά από τότε που ξεκίνησε και ακολουθεί αυτόν τον τρόπο ζωής νιώθει πιο χαρούμενη. Είπε, επίσης, ότι αυτές τις μέρες γυμνάζεται καθημερινά, ασχολείται με τη μαγειρική, βλέπει πολύ Netflix, έκανε εκκαθάριση στις ντουλάπες, διάβασε βιβλία, αλλά κούρεψε και τον Σάκη.

Στα διαλείμματα όλων αυτών των ενασχολήσεων, λατρεύει να δημιουργεί βιντεάκια στο Tik Tok μαζί με τον Σάκη. Ακόμη, είπε ότι κάνει διαλογισμό και όταν βρίσκεται σε ένταση προσπαθεί να γράφει για να αποφορτίζεται.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της λέγοντας ότι σε λίγους μήνες γίνεται 32 ετών. Η Χριστίνα είπε ότι είναι μαζί με τον Σάκη εδώ και πέντε χρόνια, ενώ δεν τσακώνονται ποτέ, γιατί δεν τους αρέσουν οι εντάσεις. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να κάνει παιδιά.

Όσον αφορά την beauty routine της, η Χριστίνα Μπόμπα καθαρίζει το πρόσωπό της, βάζει ενυδατικές κρέμες και κρέμες ματιών, της αρέσει να δοκιμάζει νέα προϊόντα, αλλά βάζει και ενυδατική σώματος. Αποκάλυψε, όμως, ότι γενικά δε βάφεται και προτιμά να φοράει μόνο lip gloss.

Για τα επαγγελματικά της, η Χριστίνα είπε ότι της άρεσε πολύ η παρουσίαση του «The Voice» και αν ερχόταν μια νέα ιδέα για παρουσίαση δε θα ήταν αρνητική. Της αρέσουν τα βραδινά shows με χορό, αλλά θα ήθελε να κάνει και εκπομπές με ταξίδια ή γυμναστική.

Η Χριστίνα αποκάλυψε ότι θα δημιουργήσει κανάλι στο youtube, έχει κάνει κάποια βήματα και αυτή τη στιγμή θέλει να βρει ομάδα και θεματολογία. Δε σταματά μόνο εκεί, όμως. Ετοιμάζει ένα επιχειρηματικό βήμα σχετικό με διατροφή και γυμναστική και μόλις είναι έτοιμη θα το ανακοινώσει.

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα δεν παρέλειψε να μιλήσει για το πώς βίωσε τον κορωνοϊό. Η ίδια εξήγησε ότι αγχώθηκε πολύ μόλις έμαθε ότι νοσεί, αλλά ηρέμησε αμέσως μόλις επικοινώνησε με τους δικούς της. Ευτυχώς, το πέρασε ήπια, γιατί είναι νέα και έχει δυνατό οργανισμό. Όπως είπε, έλαβε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, αλλά υπήρχαν και αυτοί που την κατηγόρησαν για διάφορους λόγους.

Μπορείς να δεις όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:



Διάβασε ακόμα: Δες τι έγινε στο live του Queen με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)