Μαριέττα Χρουσαλά: Η ζωή με τα παιδιά, η επαγγελματική πορεία και η συγκίνηση για τη Μαρία Μενούνος

Μαριέττα Χρουσαλά: Η ζωή με τα παιδιά, η επαγγελματική πορεία και η συγκίνηση για τη Μαρία Μενούνος

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Διευθύντρια του Queen.gr, Δέσποινα Καμπούρη, περίμενε με μεγάλη χαρά να συναντήσει διαδικτυακά τη Μαριέττα Χρουσαλά και οι θεατές του live στο Instagram του Queen είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ ευχάριστη συζήτηση.

Η Μαριέττα Χρουσαλά περνά τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι της στην Αθήνα και, όπως αποκάλυψε, είναι πολύ χαρούμενη για αυτό, μιας και στην Αμερική, όπου ζει με την οικογένειά της κατά διαστήματα, τα πράγματα δεν είναι καλά. Η πρώην Σταρ Ελλάς εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας βρίσκεται με τον σύζυγό της, ο οποίος εργάζεται από το σπίτι, και με τα τρία της παιδιά.

Το μόνο που δεν της αρέσει είναι ότι πρέπει να πάρει «άδεια» και να στείλει μήνυμα για να απολαύσει μια βόλτα στον ήλιο. Ωστόσο, κάθε φορά που νιώθει ότι πιέζεται – λόγω εγκλεισμού- σκέφτεται αμέσως ότι όλοι οι αγαπημένοι της άνθρωποι είναι απολύτως υγιείς και αμέσως αλλάζει η διάθεσή της. Βέβαια, δεν είναι πολλές αυτές οι στιγμές, γιατί έχει μια γεμάτη καθημερινότητα με τα τρία παιδιά της.

Αυτή τη στιγμή, η κόρη της και ο μεγαλύτερος γιος της παρακολουθούν διαδικτυακά τα μαθήματά τους, οπότε τις απογευματινές ώρες η Μαριέττα είναι απασχολημένη βοηθώντας τα να κάνουν τις ασκήσεις που βάζει η δασκάλα για την επόμενη μέρα. Η όμορφη παρουσιάστρια εξήγησε ότι τα παιδιά της πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο, ωστόσο μέσα στο σπίτι μιλούν όλοι ελληνικά.

Από τα τρία παιδιά της, μόνο η κόρη της έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό. Έχει μάθει τους κανόνες υγιεινής, πλένει τακτικά και σχολαστικά τα χέρια της, αλλά ρωτάει διαρκώς πότε θα τελειώσει όλο αυτό, γιατί θέλει να πάει στη θάλασσα. Τα δύο αγοράκια της Μαριέττας Χρουσαλά, που είναι αρκετά μικρά σε ηλικία, δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει με τον Covid-19 ιό. Απλώς, όλα τα αδερφάκια μαζί απολαμβάνουν το ένα την παρέα του άλλου.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είπε ότι εν μέσω καραντίνας ζωγραφίζει πολύ με τα παιδιά της. Μάλιστα, αγόρασε online έναν πολύ μεγάλο καμβά, τον οποίο τοποθέτησαν στο πάτωμα, και όλοι μαζί δημιούργησαν μια ζωγραφιά με glitter. Επίσης, αποκάλυψε ότι τα παιδιά της τρελαίνονται να δημιουργούν παιχνιδάκια από πηλό. Συγκεκριμένα, η Μαριέττα εξήγησε ότι έχει αγοράσει πηλό σε διάφορα χρώματα και τα παιδιά φτιάχνουν ό,τι σκεφτούν (τσαντάκια, κουκλάκια κλπ.) και μετά εκείνη ψήνει το δημιούργημα στον φούρνο για είκοσι λεπτά περίπου. Έτσι, περνά πολύ ευχάριστα ο χρόνος τους.

Οι δραστηριότητες της Μαριέττας δε σταματούν εκεί. Γυμνάζεται κάθε μέρα στο σπίτι κάνοντας yoga, λάστιχα ή κοιλιακούς, ενώ έχει εξασκηθεί πάρα πολύ καλά ως τερματοφύλακας, αφού κάνει σουτάκια με τον μικρό γιο της σε καθημερινή βάση.

Όσον αφορά την beauty routine της, η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε ότι το διάστημα της καραντίνας δε βάφεται καθόλου, γιατί το είδε σαν μια ευκαιρία να ξεκουράσει πολύ την επιδερμίδα της. Το ίδιο έκανε και με τα νύχια της, τα οποία δεν έχει βάψει εδώ και αρκετό καιρό. Βέβαια, όπως είπε, κάνει πολύ συχνά μάσκες στα μαλλιά της, γιατί θέλει να διατηρεί πλούσια, υγιή και απαλή την τρίχα της. Επίσης, χρησιμοποιεί κρέμες προσώπου πρωί και βράδυ, κρέμα ματιών, ενώ επιλέγει να βάζει ένα παγάκι κάτω από τα μάτια όταν εντοπίζει μαύρους κύκλους.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της, η Μαριέττα συνεχίζει κανονικά τη συλλογή με τα σανδάλια της. Η ίδια αποκάλυψε ότι – παρά τη δύσκολη κατάσταση λόγω κορωνοϊού- κυκλοφόρησαν τα νέα σχέδια, ενώ τις επόμενες μέρες θα προστεθούν κι άλλα στη νέα συλλογή. Μάλιστα, αυτό το διάστημα έχει βάλει και εκπτώσεις σε ορισμένα σχέδια.

Σε ερώτηση θεατή του live για ενδεχόμενη ενασχόληση με το youtube, η Μαριέττα Χρουσαλά είπε ότι δεν το σκέφτεται. Γενικά, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δε θέλει κάτι που να την πιέζει να το κάνει. Όσο για την τηλεόραση, αποκάλυψε ότι θα επέστρεφε μόνο με ένα concept που θα της άρεσε πολύ. Άλλωστε, δεν είπε ποτέ ότι εγκαταλείπει για πάντα τον χώρο αυτό.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε και για την κουμπάρα της, Μαρία Μενούνος, η οποία ζει στην Αμερική και πριν αρκετό καιρό αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Μαρία Μενούνος έκανε επέμβαση στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου και προτού δημοσιοποιήσει στα social media αυτή τη δοκιμασία που περνούσε, είχε επικοινωνήσει με τη Μαριέττα για να μοιραστεί το πρόβλημά της. Στο άκουσμα του νέου, η Μαριέττα Χρουσαλά – όπως χαρακτηριστικά είπε- ξέσπασε σε κλάματα, αλλά στο τέλος θαύμασε πολύ τον γενναίο τρόπο με τον οποίον η κουμπάρα της αντιμετώπισε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.

Κλείνοντας τη συζήτηση, η Μαριέττα αποκάλυψε ότι μόλις λήξει η καραντίνα θέλει όσο τίποτε άλλο να παίξει beach volley, που είναι η μεγάλη της αγάπη, αλλά και να μπορέσει μέσα στους επόμενους μήνες να ταξιδέψει στην Αμερική, που αγαπά τόσο η ίδια όσο και όλη η οικογένειά της.

Διάβασε ακόμη: Τόνια Σωτηροπούλου: Η συγκατοίκηση με τον Κωστή Μαραβέγια και η beauty routine της