Αλέκα Καμηλά: Η καραντίνα, η οικογενειακή ζωή στην Αμερική και η τηλεόραση (video)

Αλέκα Καμηλά: Η καραντίνα, η οικογενειακή ζωή στην Αμερική και η τηλεόραση (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Μαΐου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Αλέκα Καμηλά.

Με διαφορά 10 ωρών σε Ελλάδα και Αμερική, η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη και η Αλέκα Καμηλά κατάφεραν να συνδεθούν στο Instagram του Queen το βράδυ της Πρωτομαγιάς και να μας χαρίσουν μια απολαυστική συζήτηση.

Η Αλέκα Καμηλά ζει εδώ και μια πενταετία- μαζί με την οικογένειά της- στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στην περιοχή Σακραμέντο. Όπως είπε, πρόκειται για μια επαρχιακή, αραιοκατοικημένη περιοχή, που χρειάζεται διαρκώς να μετακινείται μόνο με αυτοκίνητο. Το γεγονός, όμως, ότι τα σπίτια έχουν κήπους, είναι μεγάλα και δεν είναι το ένα δίπλα στο άλλο έχει βοηθήσει πολύ στην ύπαρξη λίγων κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή.

Το πρώην μοντέλο εξήγησε ότι στην Καλιφόρνια θα συνεχίσουν να μένουν στο σπίτι μέχρι και 22 Μαΐου, καθώς μέχρι τότε δόθηκε παράταση των περιοριστικών μέτρων. Μέσα σε αυτήν την κατάσταση, τα παιδιά της κάνουν διαδικτυακά μαθήματα καθημερινά και -όπως αποκάλυψε- τα σχολεία δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά για τη φετινή χρονιά.

Η Αλέκα Καμηλά έχει τρία παιδιά! Ο γιος της είναι 16 ετών, η κόρη της 14 και ο μικρός γιος της είναι 9 ετών. Η περήφανη μαμά αποκάλυψε ότι η κόρη της είναι «άσος» στο βόλεϊ και μάλιστα έχει μεγάλη ζήτηση από ομάδες της περιοχής, ενώ ο μεγαλύτερο γιος ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, Πέτζα Στογιάκοβιτς, και ασχολείται πολύ με το μπάσκετ.

Η Αλέκα δε δυσκολεύτηκε πολύ να μπει σε mood καραντίνας, μιας και ακολουθεί αυτόν τον τρόπο ζωής τα τελευταία χρόνια. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα δε χρειάζεται να παίρνει το αυτοκίνητο για να πηγαίνει σε εξωσχολικές δραστηριότητες τα παιδιά, μιας και έχουν σταματήσει λόγω πανδημίας. Η ίδια δεν έκρυψε ότι φοβάται τον Covid-19, αλλά προσέχει πάρα πολύ στην καθημερινότητά της.

Η Αλέκα Καμηλά εξέπληξε τη Δέσποινα Καμπούρη, αλλά και τους θεατές του live αποκαλύπτοντας ότι δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με τον τομέα «ομορφιά». Ειδικότερα, είπε ότι σπάνια κάνει μάσκες προσώπου, γιατί βαριέται φρικτά, ενώ γενικά και ανεξαρτήτως καραντίνας πάντα έβαφε μόνη τα μαλλιά και τα νύχια της. Επιπλέον, είπε ότι σιχαίνεται τη γυμναστική και δε γυμνάζεται καθόλου.

Όσον αφορά τις δουλειές που έκανε στην τηλεόραση, η Αλέκα αποκάλυψε ότι πέρασε πάρα πολύ ωραία σε όλες τις συνεργασίες της. Ειδικά για την τελευταία συνεργασία της με τον Alpha και την εκπομπή «Όλα παίζουν» που προβαλλόταν τη σεζόν 2014-2015, η Αλέκα εξομολογήθηκε ότι πέρασε πολύ όμορφα. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία συμμετείχε στην ίδια εκπομπή, λέγοντας ότι είναι πολύ καλές φίλες και αγαπιούνται πολύ, παρόλο που μπορεί να μην έχουν πολύ συχνή επικοινωνία.

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B_p_8hiDbAV

Διάβασε ακόμα: Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Έλλη Κοκκίνου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)