Μπέττυ Μαγγίρα: Η οικογενειακή ζωή, η καριέρα στην τηλεόραση και τα ευτράπελα στο θεατρικό σανίδι

Μπέττυ Μαγγίρα: Η οικογενειακή ζωή, η καριέρα στην τηλεόραση και τα ευτράπελα στο θεατρικό σανίδι

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαΐου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Μπέττυ Μαγγίρα.

Η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, συνάντησε διαδικτυακά την Μπέττυ Μαγγίρα και οι θεατές του live απόλαυσαν μια ακόμα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Instagram του Queen.

Η Μπέττυ μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και πώς τη βίωσε με την οικογένειά της. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι καθημερινά διάβαζε τις κόρες της, μόλις εκείνες ολοκλήρωναν τα διαδικτυακά μαθήματά τους. Η μεγάλη κόρη της είναι πολύ επιμελής μαθήτρια και πηγαίνει δ’ δημοτικού, ενώ η μικρή- που πηγαίνει α’ δημοτικού- αγαπά περισσότερο τα σπορ και θέλει λίγη πίεση στο διάβασμα. Τα απογεύματα, όμως, τα κορίτσια της έπαιζαν με τα ξαδέρφια τους στη γειτονιά, έκαναν ποδήλατο ή πήγαιναν οικογενειακώς βόλτα στο βουνό, κοντά στο σπίτι τους.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας υπήρχαν στιγμές που απολάμβανε το σπίτι της και άλλες μέρες που ένιωθε πίεση. Για να περάσει η ώρα της έβλεπε Masterchef και Netflix, ενώ δοκίμασε το ταλέντο της και στη ζαχαροπλαστική βλέποντας ότι τα καταφέρνει πολύ καλά. Όπως είπε, μαγείρεψε αρκετά, αλλά δεν την ιντριγκάρει η μαγειρική όσο η ζαχαροπλαστική. Περισσότερο ο σύζυγός της ασχολιόταν καθημερινά με το μαγείρεμα. Σχετικά με την πανδημία και όλη αυτή τη δοκιμασία, όμως, έχει πίστη και θεωρεί ότι θα περάσει και θα καταφέρει να κάνει διακοπές το καλοκαίρι με την οικογένειά της.

Η Μπέττυ μίλησε και για την καριέρα της σε θέατρο και τηλεόραση, αλλά και για τη διαμαρτυρία πολλών ανθρώπων του πολιτισμού για μέτρα που δεν έχουν παρθεί από το κράτος για τον κλάδο τους. Ειδικότερα, είπε ότι όλοι πρέπει να κάνουμε υπομονή, μιας και το κράτος δεν μπορεί να φροντίσει για όλους ταυτόχρονα. Έχει πίστη και θεωρεί ότι η πολιτεία θα δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στον κλάδο των τεχνών.

Όσον αφορά την καριέρα της, αποκάλυψε ότι ξεκίνησε ως μοντέλο και σιγά σιγά μπήκε στο χώρο της υποκριτικής. Αγαπημένες της δουλειές είναι το Mega Star και η Eurovision. Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε ότι της αρέσει πολύ το θέατρο, αν και μερικές φορές βαριέται που πρέπει να παίζει τον ίδιο ρόλο σε καθημερινή βάση. Μίλησε, μάλιστα, και για τα ευτράπελα και τα ατυχήματα που της έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή. Για παράδειγμα, όταν πρωταγωνιστούσε στο Mamma Mia άνοιξε το φερμουάρ από το φόρεμά της στην μπροστινή πλευρά δύο φορές! Τη μία τυλίχτηκε με μαντήλα, την άλλη είχε αγκαλιάσει το σώμα της με τα χέρια και έβγαλε έτσι όλη τη σκηνή.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για το «My Style Rocks». Συγκεκριμένα, είπε ότι πέρασε πολύ καλά, ίσως στην αρχή ένιωσε λίγο άβολα γιατί δεν είχε βρεθεί ποτέ στο παρελθόν στη θέση του κριτή, αλλά με το πέρασμα του χρόνου έδεσε πολύ με όλη την ομάδα και το ευχαριστήθηκε. Η Μπέττυ αποκάλυψε επίσης ότι η σειρά «Σπίτι είναι» στον Alpha θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να αναλάβει στο μέλλον την παρουσίαση ενός βραδινού, τηλεοπτικού show.

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη. Είπε ότι είναι μαζί 18 χρόνια και αυτό ήταν που ήθελε πάντα. Αναζητούσε τη συντροφικότητα. Όπως είπε, δεν έπεσε «με τα μούτρα» στο Δημήτρη, αλλά η σχέση τους εξελίχθηκε με τον καιρό. Οι δυο τους γελούν πολύ μαζί και έχουν άριστη επικοινωνία. Επίσης, η Μπέττυ είπε ότι τώρα δε σκέφτεται να κάνει τρίτο παιδί λόγω ηλικίας. Αν ήταν νεότερη, θα ήθελε πολύ να κάνει.

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B_z3PkyjkRI

Διάβασε ακόμα: Αλέκα Καμηλά: Η καραντίνα, η οικογενειακή ζωή στην Αμερική και η τηλεόραση (video)