Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου:Το μέλλον της Ελλάδας εν μέσω πανδημίας, ο γιος της και τα μυστικά ομορφιάς

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου:Το μέλλον της Ελλάδας εν μέσω πανδημίας, ο γιος της και τα μυστικά ομορφιάς

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαΐου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ένα διαφορετικό live περίμενε τους ακολούθους του Instagram του Queen χθες το απόγευμα, μιας και η Δέσποινα Καμπούρη συναντήθηκε διαδικτυακά με την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, και πραγματοποίησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Η κ. Ασημακοπούλου αποκάλυψε ότι ένιωθε καλύτερα εν μέσω lockdown. Αυτή η μεταβατική περίοδος που βιώνουμε τώρα με τη σταδιακή άρση μέτρων ανά εβδομάδα τη δυσκολεύει πιο πολύ. Αγχώνεται, φοβάται και θέλει να δει πώς θα πάνε οι επόμενες μέρες όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Η Ευρωβουλευτής εξήγησε ότι όλη την ημέρα βρίσκεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή κάνοντας τηλεδιασκέψεις. Αυτήν την εβδομάδα η Ευρωβουλή έχει ολομέλεια και θέμα συζήτησης θα είναι ο τουρισμός στην Ευρώπη. Θα συζητηθούν θέματα, όπως τα vouchers, η επιστροφή χρημάτων σε ανθρώπους που τελικά δεν ταξίδεψαν λόγω κορονοϊού, αλλά και το αν πρέπει να γίνεται τεστ κορονοϊού πριν από κάθε πτήση. Στην ουσία, όλα τα μέλη της Ευρωβουλής πρέπει να βρουν ένα κοινό σημείο για το πώς θα ταξιδεύουν με ασφάλεια από χώρα σε χώρα οι πολίτες της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Η Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε και για ένα πρόγραμμα στήριξης εργαζομένων που συζητάται αυτό το διάστημα στην Ευρωβουλή. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Sure», το οποίο αφορά εργαζομένους part-time και θα μπορεί να τους προσφέρει ένα συμπλήρωμα μισθού κάθε μήνα, ώστε να βελτιώνεται το επίπεδο ζωής τους. Επίσης, όπως αποκάλυψε η Ευρωβουλευτής της ΝΔ, συζητάται να δημιουργηθεί και ένα ταμείο 50 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα καλύπτει δαπάνες στον τομέα της υγείας.

Η κ. Ασημακοπούλου μίλησε, όμως, γενικότερα για τη ζωή της, την καριέρα της, αλλά και τον γιο της. Ειδικότερα, αποκάλυψε ότι γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Αμερικανίδα μαμά, αλλά μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Τα εφηβικά της χρόνια τα πέρασε στα Γιάννενα, όπου είχε διοριστεί ως καθηγητής ο μπαμπάς της. Από την πόλη των Ιωαννίνων ξεκίνησε και την καριέρα της ως πολιτικός. Όπως είπε, επιλέγοντας αυτό το επάγγελμα είχε μια καθημερινότητα με πολλά ταξίδια και αν δεν υπήρχε η μητέρα της να τη βοηθά με την ανατροφή του γιου της δεν ξέρει πώς και αν θα τα είχε καταφέρει.

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου έχει έναν γιο 16 ετών, ο οποίος πηγαίνει Β’ Λυκείου και όνειρό του είναι να γίνει δικηγόρος, όπως η μαμά του. Στην αρχή του lockdown, όπως εξήγησε, τού ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί και να συνειδητοποιήσει ότι δε θα βλέπει για ένα διάστημα τους φίλους του.

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε, όμως, και για θέματα ομορφιάς και υγείας. Αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά στη ζωή της έβαψε μόνη της τα μαλλιά της στην καραντίνα και δεν πέτυχε το χρώμα. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική δεν ήταν κοκέτα, αλλά πριν 4-5 χρόνια έκατσε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και αποφάσισε να μάθει να βάφεται σωστά βλέποντας tutorials στο youtube. Επίσης, είπε ότι δεν καπνίζει, δεν πίνει, προσέχει τη διατροφή της και κάνει γυμναστική επιλέγοντας κυρίως το κολύμπι, αλλά και το pilates.

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CAF5l8WjBT-

Διάβασε ακόμα: Μπέττυ Μαγγίρα: Η οικογενειακή ζωή, η καριέρα στην τηλεόραση και τα ευτράπελα στο θεατρικό σανίδι