Τζένη Θεωνά: Η σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, ο γιος τους και η καριέρα στην υποκριτική (video)

Τζένη Θεωνά: Η σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, ο γιος τους και η καριέρα στην υποκριτική (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαΐου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Τζένη Θεωνά.

Η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, συνάντησε διαδικτυακά την Τζένη Θεωνά σε ένα ακόμη απολαυστικό live στο Instagram του Queen. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε με μεγάλη αγάπη για τον γιο της, Αρίωνα, για τον σύντροφό της Δήμο Αναστασιάδη, για την καραντίνα, αλλά και για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού, ειδικά μετά την κρίση του κορονοϊού.

Ξεκινώντας την κουβέντα, η Τζένη αποκάλυψε ότι είχε περάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά ποτέ δεν πήρε πτυχίο. Χρωστάει δέκα μαθήματα και πραγματικά στενοχωριέται που δεν τελείωσε τη σχολή, γιατί είναι ένα τμήμα με ποικιλία ενδιαφερόντων μαθημάτων. Αν τώρα έδινε Πανελλήνιες, μάλλον θα επέλεγε την Ψυχολογία.

Η ξανθιά ηθοποιός μίλησε και για τον 13 μηνών γιο της, Αρίωνα. Εξομολογήθηκε ότι απόλαυσε την περίοδο της εγκυμοσύνης, ήταν ένα διάστημα που ένιωθε πληρότητα και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Ήταν παρών και ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η Τζένη Θεωνά μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον σύντροφό της. Αποκάλυψε ότι είναι εξαιρετικός μπαμπάς, δοσμένος στο γιο του, παίζει με το παιδί και κάνουν πολλές βόλτες μαζί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε δουλειά στην οποία συμμετείχαν και ερωτεύτηκαν πολύ. Ο Δήμος, βέβαια, την ταλαιπώρησε αρκετά, γιατί- λόγω της καλλιτεχνικής φύσης του- είναι ένας άνθρωπος που «χάνεται», δεν απαντούσε συχνά στα τηλέφωνα ή δεν έβγαιναν στην αρχή όσο θα ήθελε, αλλά όλα τελικά οδήγησαν σε μια υπέροχη σχέση.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ρόλο της φιλίας στη ζωή της. Είπε ότι δεν έχει άπειρες φίλες, αλλά αυτές οι λίγες είναι δώρα ζωής. Ανάμεσα στις καλύτερές της φίλες είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαρία Καβογιάννη, οι οποίες – όπως είπε- είναι χαρισματικές.

Επιπλέον, η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε ότι δεν έχουν προγραμματίσει διακοπές για το καλοκαίρι. Σίγουρα, θέλουν να επισκεφθούν τους γονείς του Δήμου, οι οποίοι ζουν στην Κατερίνη, και να δουν τις εξελίξεις στα επαγγελματικά τους. Η ίδια δεν αγχώνεται σε προσωπικό επίπεδο για τα επαγγελματικά και την κατάσταση που έχει προκύψει με τον κορονοϊό, αλλά ο Δήμος Αναστασιάδης είναι αρκετά ανήσυχος μιας και πιθανότατα δε θα πραγματοποιηθεί η περιοδεία που συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο.

Τέλος, η γλυκιά ηθοποιός μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς και μακιγιάζ της. Είπε ότι κάνει συχνά peeling και μάσκες ομορφιάς, ενώ της αρέσει να περιποιείται πάντα όταν βγαίνει από το σπίτι. Συνήθως, φοράει κονσίλερ, ρουζ και φτιάχνει το σχήμα των φρυδιών της.

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CAYBn01jQRU

Διάβασε ακόμα: Λάουρα Νάργες: Η δύσκολη προσαρμογή στην Ελλάδα, το Survivor και η προσωπική της ζωή (video)