Ιωάννα Μαλέσκου: Η τηλεόραση, ο ερχομός στην Αθήνα και τα σχέδια για το μέλλον (video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τηλεόραση, ο ερχομός στην Αθήνα και τα σχέδια για το μέλλον (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη και στο Instagram Live του Queen για όλα. Η ξανθιά παρουσιάστρια κάθισε άνετα στον καναπέ του σπιτιού της και αποκάλυψε πως δεν κατάγεται από την Κρήτη, όπως πολλοί πιστεύουν. Η καταγωγή της είναι από την Πρέβεζα, αλλά στην Κρήτη βρέθηκε για να διδάξει σε σχολείο ως δασκάλα.

Στη συνέχεια, προέκυψε και συμμετείχε στα τοπικά καλλιστεία, όπου και έλαβε τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss Κρήτη και κάπως έτσι τα έφερε η ζωή να αναλάβει δική της εκπομπή στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV.

Η μετάβαση από την Κρήτη στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2020, της δημιούργησε αγωνία. Στην αρχή έχασε τα πατήματά της, αλλά πλέον νιώθει πως αρχίζει να χαλαρώνει και να έρχεται σε μία ισορροπία.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε, όμως, και για τους συνεργάτες της. Όπως είπε, η ομάδα της εκπομπής “Love it” στον ΣΚΑΪ είναι πολύ δεμένη και, μάλιστα, όλοι έχουν γίνει μια παρέα και εκτός εκπομπής. Υπάρχει χημεία ανάμεσά τους, περνούν καλά μαζί και για αυτό, άλλωστε, η Ιωάννα νιώθει τεράστια χαρά κάθε μέρα που ξυπνά και ετοιμάζεται να πάει στην εκπομπή της.

Υπάρχει, ωστόσο, και έντονο ενδιαφέρον και αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό αποκάλυψε η Ιωάννα στη Δέσποινα Καμπούρη, λέγοντας παράλληλα πως χαίρεται πολύ που ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» τη νέα αυτή εκπομπή και την προσπάθεια όλης της ομάδας.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα είπε πως -κατά την άποψή της- δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό το κομμάτι. Αν η ίδια νιώσει έτοιμη και θελήσει να πει κάτι, θα το κάνει. Προς το παρόν, προφυλάσσει τα πάντα για πολλούς και διάφορους λόγους. Σαφώς, όμως, ονειρεύεται και θέλει να κάνει μια όμορφη οικογένεια και παιδάκια στο μέλλον.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη γίνει συζήτηση σε αυτό το live για το πιο πολυσυζητημένο θέμα των ημερών: για τη βία (ψυχική, λεκτική, σωματική, σεξουαλική) στον χώρο εργασίας. Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε πως νιώθει θλίψη και αμηχανία για τα περιστατικά βίας που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, ενώ αισθάνεται και λύπη για όσους τα αμφισβητούν. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «σε οποιονδήποτε άνθρωπο κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, πρόκειται για μια καταδικαστέα και κατακριτέα πράξη». Όσο για το «γιατί τώρα;» που αναρωτιούνται πολλοί, η Ιωάννα θεωρεί πως ο κάθε άνθρωπος βρίσκει δύναμη να κάνει αποκαλύψεις σε διαφορετική χρονική στιγμή.

Για να δεις όλη τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου μπορείς να πατήσεις το play στο παρακάτω βίντεο και να την απολαύσεις!

https://www.instagram.com/p/CKmZ8r3AGnb

Διάβασε ακόμα: Βάσω Λασκαράκη: Η οικογενειακή ζωή, η παρουσίαση και τα επιχειρηματικά σχέδια (video)