5 must-have κομμάτια που θα τα έχεις για πάντα στην γκαρνταρόμπα σου (part 2)

Κατερίνα Ευαγγελινού
5 must-have κομμάτια που θα τα έχεις για πάντα στην γκαρνταρόμπα σου (part 2)

Αν αγαπάς τη μόδα, τότε αυτά είναι πέντε από τα δέκα must have items που πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου.


Πριν από λίγες ημέρες σου παρουσίασα τα πέντε πρώτα must have items που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και σήμερα έχουμε το part 2.




Αναμφισβήτητα αυτά που σου προτείνω θα τα έχεις για πάντα, γιατί πρόκειται για τα απόλυτα διαχρονικά κομμάτια!




1.Πέδιλα



Μετά από τόσα επεισόδια Sex & the City ακόμα και εκείνη που δεν τολμά σίγουρα φόρεσε έστω μια φορά πέδιλα και τον χειμώνα! Το απόλυτα διαχρονικό κομμάτι!

Ένα λεπτεπίλεπτο και χωρίς πολύ ψηλό τακούνι πέδιλο πρέπει να το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι τα μοναδικά ψηλοτάκουνα που ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα στυλ ντυσίματος και σίγουρα μπορείς να τα φοράς άφοβα όλες τις εποχές του χρόνου!



2.Τσάντα



Το απαραίτητο αξεσουάρ της γυναίκας!

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μου. Είναι το μόνο κομμάτι που θα σου προτείνω να κάνεις οικονομία και αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω χρήματα για μια καλή τσάντα που θα την έχεις για πάντα!

Εάν είναι μεσαίου μεγέθους μπορείς να την κρατάς από το πρωί στη δουλειά σου μέχρι και για τη βραδινή σου βόλτα.



3.Γυαλιά Ηλίου



Ακόμα ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κάθε γυναίκα! Εάν τα γυαλιά ηλίου που έχεις είναι σε ένα basic χρώμα και είναι αρμονικά με το σχήμα προσώπου σου, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα τα έχεις για πάντα και θα ολοκληρώνουν το σύνολο σου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουμε μεγάλες προσωπικότητες της μόδας να φοράνε συνεχώς γυαλιά ηλίου στις εμφανίσεις τους!



4.Παλτό



Για το συγκεκριμένο κομμάτι δεν χρειάζονται πολλά λόγια! Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου τον χειμώνα για αυτό δεν γινόταν να το αφήσω έξω από την λίστα μου. Ολοκληρώνει το outfit και ακόμα καλύτερα το απογειώνει! Εάν είσαι από εκείνες που δεν έχουν στην ντουλάπα τους ένα παλτό,

σου προτείνω να επιλέξεις ένα κλασικό σχέδιο έτσι ώστε να είναι διαχρονικό ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας!



5.Pencil midi φόρεμα



Last but not least! Αν και το άφησα τελευταίο αυτό είναι το κομμάτι που ανάλογα με το υπόλοιπο ντύσιμο μπορείς να δημιουργήσεις πολλά στυλ για διαφορετικές περιστάσεις. Θα έλεγα ότι τον χειμώνα μπορείς να το επιλέξεις με μεγαλύτερη άνεση. Σου προτείνω να το συνδυάσεις με μια μπότα ώστε να μην φαίνεται καθόλου το δέρμα του ποδιού σου,με μια γόβα ή ένα πέδιλο! Αναμφισβήτητα είναι από τα πιο σέξυ και θηλυκά must-have!



Τέλος, το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να υποστηρίζεις τις στυλιστικές επιλογές σου!

Ελπίζω να πήρες αρκετές ιδέες και κυρίως να τις τολμήσεις!!




P.S. Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μου και μέσα από την σελίδα μου στο Instagram