Τα δυο must-have outfits που θα σε κάνουν να χρησιμοποιήσεις το click away

Κατερίνα Ευαγγελινού
Τα δυο must-have outfits που θα σε κάνουν να χρησιμοποιήσεις το click away

Μιας και είμαστε σε εορταστικό mood, όσο μπορούμε δηλαδή και όσο μας το επιτρέπουν οι μέρες που διανύουμε, θέλω να σου μιλήσω για μόνο δυο must have κομμάτια που είναι η τελευταία τάση της μόδας και θα τα φορέσεις ακόμα περισσότερο αυτές τις ημέρες. Κάτι μου λέει όμως ότι θα παραμείνουν διαχρονικά κομμάτια. Άλλωστε σου έχω υποσχεθεί ότι πάντα θα σου γράφω για κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια ώστε να κάνουμε οικονομία και καλό στο περιβάλλον.

Τα outfit που σου προτείνω μπορείς να τα φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους και να τα προσαρμόσεις στο στυλ που θέλεις να δημιουργήσεις. Φυσικά, αναφέρομαι στο Silk slip dress και το Knitted dress.

Σε αυτό το σημείο θα σου θυμίσω το άρθρο που είχα γράψει το περασμένο Πάσχα. Επικρατούσε η ίδια κατάσταση με τον covid-19 και εγώ σε συμβούλεψα να περιποιηθείς και να ντυθείς όμορφα ενώ θα μέναμε μέσα στο σπίτι αυτές τις γιορτινές ημέρες. Το ίδιο θα σου πω και τώρα ώστε να ανεβεί η διάθεσή σου!

Επιστρέφω και πάλι στο Silk slip dress και το Knitted dress. Είναι από τα κομμάτια που αν τα αποκτήσεις δεν θα το μετανιώσεις.

Θυμάμαι να φοράω knitted dress πριν από περίπου πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι όντως είναι διαχρονικό απλά τώρα έγινε ακόμα μεγαλύτερη τάση. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να είναι φόρεμα, όπως θα δεις στις εικόνες, εγώ έχω επιλέξει top και φούστα ώστε να μπορώ να τα φοράω και ξεχωριστά.

Τέλος, θα σου δώσω κάποια tips που πρέπει να ξέρεις! Η πλέξη στο knitted dress πρέπει να είναι λεπτή και σφιχτή ώστε να κολακεύει και να αγκαλιάζει το σώμα. Όσο για το silk slip dress ισχύει το αντίθετο, πρέπει να είναι άνετο και χαλαρό στο σώμα.


Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram