Είσαι καλεσμένη σε Γάμο - Βάφτιση; Αυτό είναι το look που θα επιλέξεις!

Κατερίνα Ευαγγελινού
Είσαι καλεσμένη σε Γάμο - Βάφτιση;  Αυτό είναι το look που θα επιλέξεις!

Τα looks που θα λατρέψεις! Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις (και να αισθανθείς υπέροχα)!

Αυτό το blog post είναι αφιερωμένο σε όλες εσάς που μου στέλνετε μήνυμα στη προσωπική μου σελίδα στο Instagram και θέλετε να σας προτείνω κάποια looks για γάμο-βάφτιση στα οποία είστε καλεσμένες.

Είναι πάρα πολλές οι ερωτήσεις που έχω λάβει το τελευταίο διάστημα και έτσι μου δώσατε την ιδέα να συγκεντρώσω τα αγαπημένα μου κομμάτια και να σας τα παρουσιάσω ώστε να εμπνευστείτε για το απόλυτο και πάνω απ´όλα κομψό σύνολο.

Άλλωστε είναι αρκετοί οι γάμοι και οι βαφτίσεις που πραγματοποιούνται προς το τέλος του καλοκαιριού και στην αρχή του φθινοπώρου.

Μιας και αυτή τη χρονική περίοδο η θερμοκρασία είναι ακόμα υψηλή θεωρώ ότι αυτό μας βοηθάει ακόμα περισσότερο στην επιλογή. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν και λίγο παραπάνω μαυρισμένη επιδερμίδα διότι έχουν περάσει οι διακοπές οπότε με το σωστό outfit η εμφάνιση μπορεί να είναι λαμπερή και εντυπωσιακή.

Τι να διαλέξεις για να ξεχωρίσεις

Σου έχω ετοιμάσει μια σειρά από εικόνες με κάποια looks που περιλαμβάνουν κοντά αλλά και μακριά φορέματα!

Για εσένα όμως που θέλεις να επιλέξεις κάτι διαφορετικό θα πάρεις ιδέες με κάποιο jumpsuit. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η επιλογή των αξεσουάρ. Εάν ο γάμος ή η βάφτιση που είσαι καλεσμένη είναι σε νησί τότε μπορείς άφοβα να επιλέξεις ένα flat πέδιλο στις αποχρώσεις του outfit.

Εάν είναι στη πόλη τότε ένα διακριτικό ψηλοτάκουνο πέδιλο θα σε κάνει να αισθανθείς πιο κομψή και κατάλληλα ντυμένη για την περίσταση.

Ένα άλλο key piece είναι η επιλογή της τσάντας που σε κάθε περίπτωση προτείνω να είναι ένα mini clutch. Όσο για τα κοσμήματα δε χρειάζονται υπερβολές. Επέλεξε εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή κολιέ. Ένα από τα δυο ώστε να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Παρόλο που τα μαλλιά δεν είναι το στοιχείο μου, από την εμπειρία μου όμως θα σου πω ότι τα απλά είναι τα πιο ωραία και κομψά. Εάν νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να τα έχεις ελεύθερα τότε μπορείς να κάνεις ένα beach hair look ή wet look, διαφορετικά μια αλογοουρά. Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ σου. Μια επιδερμίδα που είναι μαυρισμένη από τον ήλιο δεν χρειάζεται να είναι υπερφορτωμένη με σκούρες αποχρώσεις. Αρκεί να φαίνεται λαμπερή και υγιής!

Στη συνέχεια θα δεις τις εικόνες με τα looks και ελπίζω να σε βοήθησα!!

P.S.

Να περάσεις υπέροχα!!

Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram

https://www.instagram.com/katherinevangelinou/