Κάνοντας αυτήν την κίνηση κάθε πρωί γίνεσαι λιγότερο παραγωγική στο γραφείο

Και συμφωνούν και οι ειδικοί

Υπάρχουν φορές που σηκώνεσαι το πρωί για δουλειά και σκέφτεσαι ξανά η μέρα να είχε περισσότερες ώρες για να προλαβαίνεις τις δουλειές σου. Ξαφνικά έχει νυχτώσει κι εσύ είσαι ακόμη καθισμένη στο γραφείο έχοντας κάνει σχεδόν τα μισά από όσα υπολόγιζες μέσα στην ημέρα.

Ευτυχώς όμως υπάρχει τρόπος να κερδίσεις λίγο χρόνο παραπάνω μέσα στη μέρα και αυτό θα γίνει αν σταματήσεις να κάνεις μία συγκεκριμένη κίνηση κάθε πρωί. Ποια είναι αυτή; Να κοιτάζεις το email σου κάθε πρωί που ξυπνάς. Μεγάλο λάθος όπως καταλαβαίνεις. Σύμφωνα με το Forbes, το 66% των ανθρώπων ελέγχει το email του το πρωί και αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο αρνητικό.

Κάνοντας το αυτό με το που ξυπνάς θυσιάζεις την πιο παραγωγική περίοδο της ημέρας σου. Αυτή που είσαι ξεκούραστη, χαλαρή και με το μυαλό καθαρό για να προγραμματίσεις την ημέρα σου όπως εσύ θες. Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν σου λέμε να μην κοιτάς καθόλου τα email σου, απλά δώσε στον εαυτό σου και στο μυαλό σου τον χρόνο που χρειάζεται.

Σήκω με την ησυχία σου, φάε το πρωινό σου, ντύσου και φεύγοντας από το σπίτι τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά γιατί φυσικά μπορεί να υπάρχουν και σημαντικά θέματα που πρέπει να δεις asap.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ